Ziua Mondială a Vederii

Astăzi, 08 octombrie 2020 celebrăm Ziua Mondială a Vederii. Scopul este acela de a atrage atenţia asupra persoanelor care suferă din cauza lipsei totale a vederii, precum și asupra numărului crescut de oameni care au mari probleme oculare și necesită ajutor.

Ziua Mondială a Vederii militează pentru importanţa îngrijirii vederii şi tratării acesteia drept o problemă globală de sănătate publică. Cea mai eficientă metodă de apărare împotriva problemelor de vedere este consultația periodică.

La Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, controlul la Cabinetul de Oftalmologie este gratuit pe baza trimiterii de la medicul de familie. Echipa medicală de excepție a centrului vă așteaptă în Bulevardul Uverturii la numărul 81, pentru o consultație în condiții de maximă siguranță și cu aparatură de ultimă generație.

Vă puteți programa pentru un examen oftalmologic (acuitate vizuală, examen pol anterior, examen fond de ochi) apelând 031.9593, 0726.150.250 sau completând formularul online.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti