Începe școala sănătos!

În mai puțin de două săptămâni începe școala! Dar oare cum va debuta noul an școlar? Până vom afla toate detaliile este foarte important ca cei mici să fie consultați de un medic pediatru pentru verificarea stării de sănătate.

Vă așteptăm pentru un control de specialitate și eliberarea avizului epidemiologic necesar intrării în colectivitate, la cabinetul de Pediatrie din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, din Sectorul 6.

Cu o programare și un bilet de trimitere de la medicul de familie, copilul dumneavoastră poate beneficia de un consult amănunțit.

Deschis la finele anului 2017 cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și oferă o gamă largă de servicii medicale în contract cu CASMB.

Vă așteptăm în Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, iar pentru informații detaliate referitoare la serviciile pe care le oferim, puteți suna la numerele de telefon: 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați site-ul  www.nectarie6.ro.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design