Aventura #SolidarSocial continuă în Sectorul 6

Începând de astăzi, #SolidarSocial, proiectul caritabil inițiat de Chef Adi Hădean și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, își îndreaptă atenția, săptămânal, exclusiv către sute de cazuri sociale din comunitate. Un meniu cu 3 feluri de mâncare gătită va fi livrat, zi de zi, de luni până vineri, către cazurile sociale selectate de departamentele specializate din DGASPC Sector 6, fiind aleși cei care au cea mai mare nevoie de ajutor.

Persoanele la care va ajunge echipa Activ Social:

  • 42 de copii din comunitatea Giulești-Sârbi, beneficiari ai Programului PIED, derulat de DGASPC Sector 6 în sprijinul acestei comunități care se confruntă cu numeroase cazuri de familii cu venituri modeste, o rată crescută a infracționalității și abandonului școlar;
  • Bătrânii singuri sau nedeplasabili;
  • Familii monoparentale, familiile care au copii cu handicap sau care au mai mult de 3 copii.

Vineri, 12 iunie 2020, a fost ultima zi în care echipele de voluntari, asistenți sociali, în frunte cu Adi Hădean au poposit la spitalele din București și au livrat mâncare caldă medicilor din prima linie. Cu această ocazie s-a depășit pragul de 60.000 porții de mâncare livrate până în prezent. Au fost două luni și jumătate pline de emoție, în care ne-am unit forțele pentru a ne arăta recunoștința față de eroii noștri, nu doar prin vorbe ci și prin fapte.

Continuăm aventura în Cantina Socială Crângași, acolo unde, sub bagheta magică a lui Adi Hădean și cu sprijinul tuturor sponsorilor și voluntarilor, nu ne oprim din muncă. Gătim, împachetăm și livrăm porții de mâncare delicioase, pe care le asezonăm cu zâmbete, chiar și în spatele măștilor medicinale.

Dacă vrei să te alături proiectului nostru, scrie-ne la ajut@activsocial.ro. Creștem numărul faptelor bune împreună!

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design