021.9970 – telefonul cetățenilor din Sectorul 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 rămâne aproape de cetățenii din comunitate prin intermediul numărului de telefon 021.9970, la care oamenii pot afla informații și pot primi consultanță privind activitatea instituției, fără a mai fi necesară deplasarea la sediile de lucru.

Peste 2500 de persoane au apelat deja acest număr – de la începutul stării de urgență și până în prezent - pentru a afla detalii despre: depunerea dosarelor privind indemnizația pentru creșterea și îngrijirea copilului și alocația copilului, abonamentele de metrou gratuite oferite persoanele cu handicap, certificatele de handicap pentru copii și adulți, reînscrierea la creșe, solicitări de asistență pentru persoane vârstnice și multe altele.

Continuă să fie cerereri și în ceea ce privește facilitarea procurării de alimente de bază pentru seniorii din comunitatea sectorului 6 care sunt singuri și nu se pot deplasa pentru a-și face cumpărăturile în această perioadă.

În continuare, încurajăm cetățenii Sectorului 6 să folosească toate mijloacele de comunicare la distanță puse la dispoziție de autoritatea locală– platforme online, poșta electronică, telefon/fax, servicii de tip poștă/curierat – pentru a se informa și pentru a primi consultanță.

Informații și detalii despre fiecare serviciu oferit de DGASPC Sector 6 pot fi găsite pe site-ul instituției: www.asistentasociala6.ro.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design