Pachete cu alimente și produse igienico-sanitare pentru copiii din Sectorul 6

În această perioadă, Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, oferă atât suport material constând în pachete cu alimente și produse igienico-sanitare, cât și susținere psihologică famiilor care au grijă de copii aflați în plasament și familiilor care au copii cu dizabilități sau cu dificultăți financiare.

De la începutul lunii aprilie, au fost distribuite de către lucrătorii sociali peste 250 de kituri constând în alimente de strictă necesitate (conserve de fructe și legume, făină, orez, lactate, carne, ulei, paste etc.), necesare unei diete echilibrate caloric și adaptate conform vârstei, precum și materiale igienico-sanitare (săpun, șampon, detergent de rufe și de vase, paste și periuțe de dinți etc.).

În baza unei analize atente a situației sociale, persoanele care au în grijă acești copii primesc un ajutor, menit să prevină atât marginalizarea socială, cât și răspândirea SARS-CoV-2. Beneficiarii se află în evidențele D.G.A.S.P.C. Sector 6, fiind vorba despre: copii separați de familie, aflați în plasament, copii ce provin din familii unde situația financiară este extrem de precară, precum și copii cu dizabilități.

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001