Autoritățile locale din Sectorul 6 continuă donațiile către unitățile spitalicești

Mii de măști medicinale și teste pentru depistarea rapidă a virusului Covid-19, precum și zeci de bidoane cu dezinfectant pentru suprafețe și săpun lichid dezinfectant au ajuns săptămâna aceasta la Spitalul Colentina din București.

Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, continuă donațiile către unitățile spitalicești din Capitală, după ce săptămâna trecută sute de viziere, bidoane cu dezinfectant pentru mâini/suprafețe și dispensere au ajuns la Institutul de Pneumoftiziologie și Spitalul Universitar de Urgență București.
Implicați zi și noapte în această luptă, știm că dragostea pentru oameni este cea mai importantă armă pe care o avem acum, dar că nu este suficient! Noi toți muncim, tu #staiacasa!

”Proiectul Solidar social este o acțiune umanitară inițiată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și Asociația Adi Hădean, susținută din donații ale companiilor și persoanelor fizice. Suntem asistenți sociali, bucătari care fac voluntariat, livratori dedicați. Suntem o cantină umanitară.” – se arată pe pagina web a proiectului, www.activsocial.ro pe care vă invităm să o accesați.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001