021.9970 - Noul număr de telefon de urgenţă, dedicat exclusiv persoanelor în vârstă din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a alocat numărul de telefon 021.9970, destinat exclusiv persoanelor din comunitate care sunt trecute de vârsta de 65 de ani şi care sunt lipsite de sprijin din partea familiei sau a cercului de prieteni.

Persoanele vârstnice, cu domiciliul în Sectorul 6, pot suna la 021.9970 pentru a solicita procurarea, din fondurile acestora, a alimentelor și medicamentelor de strictă necesitate.

Cea mai vulnerabilă categorie socială în faţa ameninţării epidemiei cu virusul CoVid – 19 primeşte din această săptămână asistenţă dedicată şi adaptată nevoilor individuale ale fiecărui senior. Îi rog pe toţi ceilalţi membri ai comunităţii să reducă la minim contactele cu aceste persoane, să le ofere sprijin respectând distanţa, dezinfectând în prealabil spaţiile de locuit comune, pachetele de alimente şi orice alt tip de suport material pe care îl oferă, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Vârstnicii din comunitatea Sectorului 6 pot apela numărul amintit de luni până duminică, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

 

Autorităţile locale ale Sectorlui 6 le cer tuturor cetăţenilor să respecte fără excepţie dispoziţiile adoptate de autorităţile centrale în contextul ameninţării epidemiei cu virusul CoVid-19 şi să dea dovadă de responsabilitate faţă de ei înşişi şi de cei din jur.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design