Trimiterea online a documentelor scanate privind stimulentul de inserție / indemnizație pentru creșterea copilului / alocație de stat

Actualizat 07.2020

Pentru a veni în această perioadă în sprijinul comunității sectorului 6, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 informează cetățenii ca pot trimite online documentele scanate privind stimulentul de inserție / indemnizație pentru creșterea copilului / alocație de stat la adresele de email: stimulent@dgaspc6.com, indemnizatii@dgaspc6.com, respectiv alocatii@dgaspc6.com! Este important ca cetățenii să lase și un număr de contact la care să poată fi sunați în perioada următoare.

După ce vor fi analizate de către angajații Serviciului Alocații din cadrul instituției, aceștia vor oferi consultanță pentru fiecare dosar în parte, iar, la final, documentele vor fi transmise mai departe către Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială.

Măsura a fost luată pentru a putea soluționa în timp util și în condiții de siguranță toate solicitările venite din partea cetățenilor Sectorului 6.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001