Copiii din programul PIED au pregătit cadouri de Crăciun

În apropierea Crăciunului, sărbătoarea cadourilor, chiar şi cei care au nevoie de sprijin sunt dornici să arate că vor şi pot să dăruiască. Este mesajul prichindeilor din zona defavorizată Giuleşti-Sârbi, înscrişi în programul PIED (Program Integrat de Educaţie pentru Diversitate), derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. Cu ocazia sărbătorilor care se apropie, un  număr de 40 de copii cu vârste între 6 şi 11 ani au confecţionat cu propriile mâini obiecte decorative de sezon, demne să împodobească orice locuinţă.

Programul PIED se află în perioada de sustenabilitate, cu susţinere financiară de la Bugetul Local al Sectorului 6, după ce a beneficiat iniţial de fonduri nerambursabile prin intermediul Granturilor SEE norvegiene.
Cei 118 copii din Giuleşti-Sârbi care sunt incluşi în proiect beneficiază de servicii de tip afterschool constând în supraveghere şi sprijin în efectuarea temelor, educaţie prin metode nonformale, ateliere de creaţie, activităţi sportive şi de petrecere a timpului liber.

Coroniţele, îngeraşii din carton, globurile din conuri sau sfoară, aranjamentele în suporturi de sticlă, toate ieşite din mâinile celor mici, sunt tot atâte moduri prin care aceştia au ales să mulţumească celor care îi supraveghează şi îi îndrumă, dar şi comunităţii Sectorului 6, cea care le oferă tot sprijinul de care au nevoie.

Creaţiile copiilor pot fi admirate în intervalul orar 09.00 – 21.00, în cadrulTârgului de Crăciun Drumul Taberelor, din incinta Auchan Drumul Taberei.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design