Seniorii de la Floare Roşie primesc cadouri şi susţinere de Crăciun

Bradul CON, o creaţie Mihai Veg & Ioana Goţia-Ciurea – Prototip Studio & TIFF, împodobeşte de astăzi, 19 decembrie 2019, sala de festivităţi a Centrului pentru Persoane Vârstnice Floare Roşie, din Sectorul 6. Donat de sir George Iacobescu, opera de artă a fost achiziţionată în cadrul Festivalului Brazilor de Crăciun, un eveniment caritabil organizat anual de Fundaţia Salvaţi Copiii.

Bradul vorbeşte despre valoarea creată de elementele unui întreg, care prind contur şi forţă atunci când se îmbrăţişează, transmiţând seniorilor de la Floare Roşie sentimentul că nu sunt singuri şi că cei din jur îi stimează şi îi preţuiesc.

Mulţumim lui sir George Iacobescu şi Fundaţiei Salvaţi Copiii, care a intermediat donaţia, pentru acest dar care va lumina viaţa seniorilor din Centrul Floare Roşie în perioada sărbătorilor de iarnă.

Tot astăzi, 19 decembrie, centrul a mai primit vizita angajaţilor de la Animal Society, care desfăşoară în periodic activităţi de terapie cu animale în beneficiul  persoanele vârstnice găzduite aici. Însoţiţi de patrupede, specialiştii fundaţiei au dăruit cadouri şi coroniţe de Crăciun tuturor seniorilor pe care îi binedispun săptămânal în cadrul şedinţelor de terapie.

În aceeaşi zi, reprezentanţi ai firmei Garrett Motion Romania SRL au vizitat şi ei Centrul Floare Roşie din Sectorul 6, dăruind persoanelor în vârstă cozonaci, fructe şi obiecte de îmbrăcăminte.

Le mulţumim tuturor celor care se gândesc în această perioadă la persoanele din categorii defavorizate, care au nevoie de susţinere şi căldură sufletească.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design