Vine Moş Crăciun în Sectorul 6!

Ca în fiecare an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant petrecerea de Crăciun dedicată micilor beneficiari de servicii sociale din comunitate.

Mâine, 18 decembrie 2019, începând cu ora 11.00, peste 300 de copii aflaţi în evidenţele DGASPC Sector 6 sunt aşteptaţi în locaţia din Aleea Ţibleş nr.64, la întâlnirea cu Moş Crăciun şi cadourile sale.

Vor fi prezenţi beneficiarii cursurilor de muzicoterapie, dans şi canto oferite gratuit în incinta Conacului, copiii înscrişi la Centrele de Zi Sfântul Andrei şi Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, precum şi copiii hipoacuzici de la Centrul Domniţa Bălaşa. Alături de ei, participă la eveniment şi 10 copii ai Centrului Floare de Colţ, care beneficiază gratuit de îngrijire şi educaţie pe timp de zi, conform metodei Montessori.

Pentru Moş Crăciun, toţi prichindeii au pregătit momente de muzică, dans, pantomimă şi colinde, la care au exersat din timp, sub îndrumarea coordonatorilor.

Corul Nostalgia, un proiect iniţiat şi susţinut de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 va contribui la reuşita evenimentului cu un recital de colinde din repertoriul propriu.

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, Moş Crăciun îi va răsplăti pe toţi participanţii cu jucării, cărţi şi multe, multe, dulciuri.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design