Ateliere de poveste în Sectorul 6

Astăzi, 6 decembrie 2019, peste 20 de copii care beneficiază gratuit de cursurile de informatică și pictură din cadrul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” s-au întrecut în ateliere de creație cu tematica “Moș Nicolae.”

Fericiți că în această dimineață și-au găsit ghetuțele pline cu dulciuri și jucării, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și-au exprimat bucuria prin intermediul culorilor și… design-ului pe calculator.

Copiii care frecventează cursurile de pictură au ales să realizeze mici planșe cu peisaje, oameni de zăpadă și Moș Crăciun. Sub îndrumarea coordonatorului Cireș Romanitza, prichindeii și-au dat frâu liber creativității și au pus în imagini activitățile favorite din vacanța de iarnă pe care abia așteaptă să le experimenteze.

În același timp, în sala de informatică din Conacul Golescu Grant, era concentrație maximă. Se auzeau doar click-urile de mouse și vocea coordonatorului Ionescu Cătălin. Copiii învățau, prin practică, cum pot folosi grafica pentru a realiza, pe calculator, imaginile de iarnă pe care le admiră peste tot în această perioadă. La final, toți copiii au fost răsplătiți cu fructe și dulciuri.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează din anul 2012 cursuri gratuite, destinate copiilor și adolescenților, în diverse domenii precum dans, șah, matematică distractivă, teatru, informatică sau engleză prin joc. Metodele de predare sunt interactive, nu există teme pentru acasă şi nici catalog. 

Primăria Sectorului 6 promovează acest tip de activități educative, care îi ajută pe cei mici să se cunoască mai bine, să se dezvolte şi să fie creativi.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru informații legate de cursurile gratuite, găsiți pe pagina dedicata Centrului de recreere şi dezvoltare personală „Conacul Golescu Grant” sau puteți scrie la adresa de email palatulcopiilor6@dgaspc6.com.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design