În Sectorul 6 punem sănătatea comunității pe primul plan

Din data de 18 noiembrie 2019, având în vedere numeroasele solicitări venite din partea pacienților pentru implant dentar, la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se vor realiza și astfel de intervenții.

”Actul medical realizat în acest centru este la cele mai înalte standarde, sunt folosite doar materiale calitative, iar prețurile practicate sunt accesibile tuturor cetățenilor. Este important ca oamenii să înțeleagă faptul că trebuie să pună sănătatea pe primul plan”.a spus primarul Gabriel Mutu.

Obiectivul medicilor stomatologi este sănătatea orală și obținerea unui zâmbet frumos într-un timp cât mai scurt, iar în funcție de fiecare caz în parte, implantul se recomandă pentru că este o soluție estetică și naturală, care redă încrederea în sine și duce la îmbunătățirea calității vieții.

Serviciile medicale oferite în cadrul centrului se adresează oricărei persoane interesate de propria stare de sănătate, iar cetățenii cu venituri mici din comunitate, le pot accesa în mod gratuit sau cu plată parțială, în funcție de venituri.

Vă așteptăm pentru evaluare, diagnosticare și întocmirea planului de tratament la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6.

Pentru programări și informații suplimentare puteți suna, între orele 08.00 - 20.00, la numerele de telefon: 031.9593 / 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design