Începe vacanța de vară în Sectorul 6

Lumea minunată a copilăriei este sărbătorită în continuare în Sectorul 6, cu ajutorul oamenilor inimoși, dornici să pună zâmbete pe fețele copiilor proveniți din medii defavorizate.Care este cel mai așteptat moment al anului pentru elevi? Răspunsul este simplu: vacanța de vară!

Iar în comunitatea noastră dăm startul vacanței cu o super petrecere oferită copiilor beneficiarilor de servicii sociale, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

15 prichindei se vor distra mâine, 13 iunie 2019, la Magazinul Caritabil SocialXChange aflat pe Aleea Lunca Cernei 6A. Va fi muzică, dans, jocuri pe echipe, descoperiri de comori și multe alte activități,
iar la final toți vor pleca acasă cu un cadou format din dulciuri, cărți și jocuri. Întreaga activitate va fi coordonată și supravegheată de animatorul Adrian Perian.

Iar planurile de vacanță sunt la fel de distractive: ateliere de joacă, de creație și târguri surpriză, dedicate celor mici și organizate în cadrul magazinelor caritabile.

Prin intermediul magazinului SocialXChange, care are în centrul activităţii recuperarea şi redistribuirea unor produse de strictă necesitate precum alimente, electrocasnice, articole igienico-sanitare sau pentru copii, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 îi motivează şi îi implică pe cetăţeni în acţiuni de protejare a mediului înconjurător.

Persoanele fizice sau juridice interesate sunt îndemnate să nu arunce produsele din categoriile de mai sus, care le prisosesc, şi să le doneze în schimb la cele două sedii SocialXChange care funcţionează în cartierele Crângaşi şi, respectiv, Drumul Taberei.

Odată preluate, evaluate şi stocate în condiţii corespunzătoare, aceste bunuri de strictă necesitate sunt gata să ajungă în casele oamenilor şi familiilor care se confruntă cu dificultăţi materiale. Dar nu în mod gratuit, ci în schimbul prestării unor activităţi de muncă în folosul comunităţii. Cei care donează sunt răsplătiţi, la rândul lor, cu o serie de servicii atractive din domeniul medical, sportiv, bussines sau divertisment.

Pentru mai multe detalii, te invităm să ne urmărești pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/socialxchange.ro/ - precum și pe site-ul www.socialxchange.ro

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design