Cabinet medical de Pediatrie, deschis la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” din Sectorul 6

În cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, a fost deschis recent un nou cabinet medical, cu specializarea Pediatrie.

Părinții care doresc să meargă cu cei mici la consultații pot face o programare la telefon 031.9593, consultația fiind gratuită cu trimitere de la medicul de familie.

“Pentru părinți, copilul este împlinirea, pentru comunitate, el reprezintă viitorul. Suntem preocupați, în cadrul autorității locale a Sectorului 6, să oferim servicii medicale de calitate, accesibile tuturor membrilor comunității, indiferent de posibilitățile financiare, a spus primarul Gabriel Mutu.

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” oferă diagnostic și expertiză medicală în următoarele domenii medicale: Stomatologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Ortopedie, Gastroenterologie, Recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie și masaj), Ginecologie, ORL, Chirurgie Generală, Psihiatrie, Cardiologie, Dermatologie, Pediatrie, Pneumologie, Endocrinologie, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Psihologie clinică, Chirurgie cardio-vasculară.

Totodată, Centrul vine în întâmpinarea nevoilor de asistenţă medicală identificate la nivelul comunităţii, iar persoanele cu posibilități financiare reduse, care au domiciliul pe raza Sectorului 6, pot beneficia de aceste servicii în mod gratuit sau cu plată parțială, în funcție de venituri.

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a fost deschis în luna decembrie 2017, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6.

Pentru programări sau informații suplimentare, puteți suna la numărul 031.9593, de luni până vineri, între orele 08.00-20.00 sau puteți vizita www.nectarie6.ro.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design