Sprijin pentru persoanele fără adăpost din Sectorul 6

De la începutul sezonului rece, peste 40 de persoane fără domiciliu au fost găzduite în adăposturile de noapte care funcţionează în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 (DGASPC).

Mai ales în zilele cu ger sau zăpadă, persoanele care trăiesc pe stradă sau în adăposturi improvizate sunt expuse intemperiilor şi îşi pun în pericol sănătatea sau chiar viaţa.

La sesizarea cetăţenilor și în urma verificărilor din teren întreprinse de polițiștii locali, angajaţi ai DGASPC Sector 6 s-au deplasat în locaţiile semnalate pentru a sta de vorbă cu persoanele care stau pe stradă şi a le convinge să petreacă noaptea în adăposturi dotate corespunzător, unde primesc un pat, hrană, ceai cald şi asistenţă medicală primară.

Campania va continua pe întreaga perioada a sezonului rece, echipele de intervenţie fiind pregătite să acţioneze în orice moment.

Pentru a evita apariţia unor situaţii extreme, toţi cetăţenii Sectorului 6 sunt rugaţi să nu treacă nepăsători pe lângă oamenii fără adăpost care au nevoie de sprijin şi să ne contacteze de urgenţă la numărul de telefon 0731.624.849, care funcţionează în permanenţă, inclusiv noaptea sau în weekend.

Opțiuni pagină

Citește pagina

Rețele sociale

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design