Petrecere organizată de copiii din Sectorul 6 în cinstea lui Moş Crăciun

Unde sunt mulţi copii, Moş Crăciun se simte ca acasă! Fapt confirmat de evenimentul organizat ieri, 17 decembrie 2018, de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant”.

Peste 200 de copii, însoţiţi de părinţi, bunici, educatori, instructori și prieteni au umplut cortul cel mare instalat în curtea Conacului, pentru a cânta, a dansa şi a sărbători împreună venirea Moşului.

Pe scena amenajată cu acest prilej au urcat, pe rând, beneficiarii cursului de Muzicoterapie, sub coordonarea instructorului Jean Baptiste, copiii trupei de teatru a Centrului pentru Copii cu Deficienţe de Auz Domniţa Bălaşa”, prichindeii îndrăgostiţi de dans ai Centrului de Zi „Floare de Colț”, colindătorii Centrelor de Zi pentru copii preşcolari „Sfântul Andrei” şi „Constantin și Elena”, copiii Corului Nostalgia al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Evenimentul a fost însufleţit de o trupă profesionistă de animatori. Spre bucuria participanţilor, s-au organizat ateliere de face-painting, un candybar generos pentru toţi invitaţii, o “sesiune” de împodobit bradul, precum şi o cabină foto unde cei mici au avut ocazia să se fotografieze cu prietenii sau cu Moş Crăciun. Acesta din urmă nu s-a lăsat prea mult aşteptat, aducând cadouri pentru prichindeii prezenţi la petrecere. Ca în fiecare an, Primăria Sectorului 6 a fost un ajutor de nădeje al Moşului, sprijinind evenimentul pentru ca sacul sa fie plin şi toţi copiii să primească daruri.

Pentru mai multe informații despre activitățile desfășurate la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu – Grant”, situat în Aleea Țibleș nr. 64, Sector 6, vă invităm să  vizitați www.protectiacopilului6.ro, să apelați numărul de telefon 0376.203.309 sau să scrieți la palatulcopiilor@dgaspc6.com.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design