Iubitorii de șah din Sectorul 6 “s-au luptat” pentru Trofeul Centenar

Cei 100 de ani care s-au scurs de la înfăptuirea Marii Uniri au fost celebrați și de iubitorii sportului minții din Sectorul 6.

În cadrul unui eveniment care reprezintă o punte între generații, copii, adolescenți și persoane vârstnice din comunitate s-au întâlnit în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, din Aleea Țibleș nr. 64, pentru a se înfrunta în fața tablelor de șah.
Trofeul Centenar, așa cum a fost intitulată competiția, s-a bucurat de prezența copiilor și a adolescenților înscriși la cluburi de profil din Capitală sau beneficiari ai cursurilor gratuite de șah oferite de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Totodată, persoanele în vârstă prezente la eveniment participă la activitățile de integrare socială și petrecere a timpului liber din cadrul celor 6 cluburi ale seniorilor care activează pe raza sectorului.

Peste 50 de participanți au beneficiat de arbitrajul domnului Grigore Gigi, cei mai buni dintre concurenți fiind răsplătiți cu trofee, medalii și cadouri. Competiția s-a desfășurat în sistem elvețian, în cadrul a 7 runde de câte 10 minute fiecare.

Concursul a fost organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în parteneriat cu Protoieria Sector 6 – București și Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români – Sector 6. Mari sau mici, toți participanții la eveniment au primit diplome și dulciuri din partea organizatorilor.

Trofeul Centenar se înscrie în seria manifestărilor organizate de autoritățile locale ale Sectorului 6 cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design