Cursuri gratuite de educaţie nonformală pentru copiii din Sectorul 6

Mai sunt aproape 100 de locuri libere!

Dacă eşti interesat de o alternativă educaţională, pentru a lărgi perspectivele de dezvoltare ale copilului tău, te aşteptăm la Conacul Golescu Grant! O serie de cursuri atractive, care pun în practică metode nonformale, îi aşteaptă pe copiii şi adolescenţii din Sectorul 6.

Cu sprijinul autorităţilor locale a Sectorului 6, cursurile sunt oferite în mod gratuit, în cadrul unui program flexibil şi atractiv. Instructorii stăpânesc materia de curs, metodele de predare sunt interactive, nu există teme pentru acasă și nici catalog.  Copiii dumneavoastră vor învăţa lucruri noi şi vor avea ocazia de a-și valorifica talentul şi aptitudinile native. Pictură, dans, karate, informatică, matematică distractivă şi animaţie sunt disciplinele care îi aşteaptă pe cei mici.

Părinții sunt rugaţi să acceseze site-ul www.asistentasocial6.ro sau să ne contacteze la adresa de email palatulcopiilor6@dgaspc6.com, pentru a afla mai multe despre acest program și condițiile de participare.

Cursurile gratuite vor debuta în luna octombrie 2018 se vor desfășura până în septembrie 2019. Cererile se primesc de luni până vineri, între orele 10.00-18.00, la secretariatul Centrului din Aleea Ţibleş nr. 64.

Informaţii suplimentare se pot obţine și la numărul de telefon: 0376.20.33.09

 

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design