Viață lungă și sănătoasă pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6

Astăzi, 30 august 2018, caravana Campaniei ”Viață lungă și sănătoasă pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6” s-a oprit la Clubul Seniorilor "Marin Preda", situat în bulevardul Bd. Uverturii nr.89, bl. P16, parter, Sector 6.

Campania este realizată de o echipă de specialiști din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” și are drept scop creșterea calității vieții și scăderea gradului de dependență a vârstnicilor din comunitate, prin transmiterea de recomandări privind necesitatea realizării controalelor medicale periodice.

Seniorii prezenți la clubul aflat în subordinea Direcției Generale și Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au discutat cu medicul despre afecțiunile curente, boli asociate vârstei, precum și despre frecvența cu care ajung în cabinetele medicale și importanța pe care o acordă sănătății.
Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, înființat anul trecut cu sprijinul Primăriei Sector 6, este locul unde cetăţenii beneficiază de consultații și tratamente medicale de calitate, decontate prin CASMB, iar persoanele nevoiașe din Sectorul 6 pot accesa serviciile medicale în mod gratuit sau parțial subvenţionat, în funcție de venituri.

Programări sau informații suplimentare la 031.9593 sau www.nectarie6.ro.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design