Tinerii vulnerabili din Sectorul 6, îndrumați către meseria potrivită

17 tineri din Sectorul 6 învață cum să își găsească meseria potrivită, într-un program intensiv de traning de dezvoltare a abilităților profesionale. Totul face parte din proiectul „La TINEri este Puterea “, care aparține Asociației “The Social Incubator”și prin care se dorește dezvoltarea competențelor tinerilor aflați în categorii sociale vulnerabile, pentru a-i ajuta să se integreze mai ușor pe piața muncii.

La cursuri participă tinerii aflați în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, cu și fără dizabilități, care urmează cursurile unui liceu sau a unei școli profesionale.

În cadrul trainingului, cursanții află cum să își facă un CV, cum să redacteze o Scrisoare de Intenție, cum trebuie să se prezinte la un interviu, ce înseamnă comunicarea verbală și nonverbală, secretele conceptului de negociere dar și informații importante despre abilitățile în vânzări. În final toți beneficiază și de consiliere vocațională specializată și personalizată, pentru a alege meseria potrivită, în funcție de abilitățile pe care le au.

Până în prezent, de acest proiect au beneficiar peste 500 de tineri, din județe precum Constanța, Vaslui, Giurgiu, Prahova și Vâlcea.

De asemenea, Primăria Sectorului 6 sprijină tinerii din medii defavorizate, prin finanțarea sustenabilității a șapte proiecte ce oferă cursuri gratuite de calificare, în meserii precum lucrător în comerț, baby-sitter, agent de securitate, frizer, operator introducere, validare și prelucrare date și multe altele.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design