Campanie de conștientizare a importanței igienei orale în Sectorul 6

Caravana Când doi ori doi fac şase, zâmbeşte! s-a oprit astăzi, 28 iunie 2018, la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant”, locul în care toți copiii din Sectorul 6 pot urma diferite cursuri gratuite, în funcție de abilități și pasiuni.
Aici, 25 de copii curajoși au înfruntat vremea capricioasă și au aflat care sunt tehnicile corecte de periaj dentar.

Andrei Niță, medicul stomatolog al Centrului de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” le-a explicat celor mici când și cât timp trebuie să dureze un periaj corect: minim de 2 ori pe zi, câte 2 minute fiecare. Totodată, prichindeii activi au demonstrat că știu să-și poarte de grijă, iar seara, înainte de a merge la culare, se spală temeinic pe dinți.

Copiii s-au simțit minunat și au învățat lucruri noi, iar la final au primit cu bucurie câte un orar pentru a deprinde și fixa rutina zilnică în ceea ce privește sănătatea orală.

Caravana s-a pus în mișcare, următoarea oprire va fi la Centrul de zi “România Kids” a Asociației Centrul Creștin București, unde este deja așteptată cu mare nerăbdare.

Campania “Când doi ori doi fac şase, zâmbeşte!” este derulată de Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și sprijinit de Primăria Sectorului 6.

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”este locul unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate, decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, iar persoanele care aparțin categoriilor sociale defavorizate au posibilitatea de a accesa serviciile medicale, în mod gratuit sau parțial subvenţionat, în funcție de venituri.

Vă așteptăm pentru programări sau informații suplimentare la 031.9593. De asemenea, ne puteți scrie la contact@nectarie6.ro.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design