Donezi şi copilul tău se distrează!

Serbarea de azi a fost o altfel de serbare, așa cum visez de ceva vreme, cu grâu şi lavandă, cu iarbă verde, copaci bătrâni şi umbroşi, cu părinţi relaxaţi şi copii fericiti, cu joacă... multă joacă”, ne-a scris, prin intermediul internetului, doamna D.C., directoare a unei grădiniţe private din Sectorul 6.

Momentele de veselie şi relaxare la care face referire doamna directoare pot fi accesibile tuturor copiilor din Bucureşti, ai căror părinţi nu trec nepăsători pe lângă semenii lor defavorizaţi.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6, a corelat două dintre serviciile sale sociale de succes într-un sistem din care toată lumea are de câştigat.

Astfel, persoanele care au calitatea de donatori ai Magazinului Caritabil SocialXChange din Sectorul 6 sunt răsplătite cu o serie de servicii socio-medicale sau de agrement, puse la dispoziţie de DGASPC. Pachetul de servicii destinate donatorilor cuprinde şi opţiunea organizării de petreceri private pentru copii în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant”.

Imobil aparţinând Patrimoniului Naţional al României, a cărui istorie se leagă de numele Doamnei Stanca, soţia marelui Domnitor Mihai Viteazul, Conacul Golescu-Grant dispune de o clădire cu arhitectură de epocă, săli cu spaţii generoase, precum şi o curte cu locuri de joacă, cort pentru activităţi specifice şi arbori seculari.

Aniversarea zilei de naştere sau a celei onomastice, petreceri de sfârşit de an şcolar, evenimente festive de orice fel pot fi organizate în cadrul acestei locaţii selecte din Sectorul 6, care îi aşteaptă cu căldură şi profesionalism pe prichindei.

Mai multe amănunte despre cum puteţi face o faptă bună şi organiza, în acelaşi timp, o petrecere distinsă pentru copilul dumneavoastră, găsiţi la adresa web www.socialxchange.ro, sau prin intermediul adresei de email palatulcopiilor6@dgaspc6.com.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design