Socialul și mediul de afaceri își dau mâna în Sectorul 6

În cadrul săptămânii dedicate responsabilității sociale, compania multinațională DELL a venit în ajutorul beneficiarilor de servicii sociale din Sectorul 6, prin mai multe acțiuni caritabile.

Prima acțiune a avut loc la Cantina Socială Crângași, acolo unde angajații companiei au furnizat toate ingredientele necesare pentru o oferi o masă caldă persoanelor cu venituri mici. După ce au cumpărat produsele alimentare iar bucătarii cantinei au gătit meniul zilei, reprezentații companiei au ales să și servească masa pentru peste 200 de beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Ulterior, prietenii de la DELL „au hrănit” și psihicul copiilor și vârstnicilor din Sectorul 6, prin intermediul unui concurs de șah. Voluntarii din partea companiei s-au implicat în organizarea competiției, iar unii dintre ei au stat față în față cu seniorii sectorului, mereu dornici de competiție și socializare. Premiile concursului au constat în cupe, table de șah, ceasuri de șah și ceasuri de mână, toate oferite de companie.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Socială Sector 6 mulțumește tuturor pentru implicare și salută inițiativa companiei multinaționale de a a se implica în dezvoltarea calității vieții comunității, prin aplicarea conceptul de Responsabilitate Socială.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design