Cu tălpile goale pe nisip și pietre, terapie senzorială pentru copiii din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 oferă un cadou inedit prichindeilor din comunitate, menit să îi reconecteze la natură.

În grădina sediului instituției din Aleea Istru nr. 4 a fost construită o alee terapeutică din nisip, pietre de diferite texturi și scoarță de copac, pe care cei mici vor putea să se plimbe desculți pentru a experimenta diferite senzații prin intermediul tălpilor.

Și pentru că Ziua Internațională a Copilului bate la ușă, prichindeii vor putea merge pentru prima dată pe această alee, mâine, 30 mai 2018, începând cu ora 10:30.

“Pe această alee, beneficiarii din Sectorul 6, indiferent de vârstă, pășesc spre o viață mai relaxantă, mai sănătoasă și mai echilibrată. Cel mai important este că acest proiect reușește să aducă o notă de diversitate în cadrul comunității noastre și este o portiță de evadare din monotonia asfaltului”,  a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Studiile au arătat că aleile terapeutice remediază efectele platfusului la copii, o deformație a piciorului și a gleznei, stimulând mușchii tălpii și sistemul nervos. Aceasta alee terapeutică completează serviciile de recuperare oferite de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, fiind o soluție ideală pentru relaxare și înlăturare a stresului dar și un mod plăcut de petrecere a timpului.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design