Terapie prin mișcare în Sectorul 6, kinetoterapie la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”

Pentru cei care nu au aflat încă, locul ideal pentru efectuarea procedurilor de recuperare medicală este Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.  Aici, în inima Cartierului Militari, sunt realizate proceduri de recuperare medicală decontate de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.

Kinetoterapia, una dintre cele mai importante proceduri terapeutice folosite în recuperarea medicală, este folosită atât în recuperarea afecțiunilor aparatului locomotor, cât și a afecțiunilor neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii.

Medicii noștri realizează protocoale individualizate de: kinetoterapie, gimnastica gravidei, electroterapie, ionogalvanizare, ultrasunet, laser, magnetoterapie, unde scurte, TECAR, Shock Wave, masaj.

Cu sprijinul Primăriei Sector 6, de serviciile centrului pot beneficia și persoanele defavorizate din Sectorul 6, acestea putând accesa consultații și tratamente, în mod gratuit, sau parțial subvenționat, în funcție de venitul realizat.

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” are încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București pentru următoarele servicii medicale:

  • Ortopedie;
  • Gastroenterologie;
  • Medicina Muncii;
  • ORL;
  • Psihiatrie;
  • Stomatologie;
  • Ginecologie;
  • Chirurgie Generală;
  • Recuperare Medicală.

Vă așteptăm pentru programări sau informații suplimentare la 031.9593. De asemenea, ne puteți scrie la contact@nectarie6.ro sau puteți accesa www.nectarie6.ro.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design