Nu rata șansa unui loc de muncă! Participă la cursuri gratuite de calificare profesională!

”Mă numesc Adriana și vă mulțumesc pentru îndrumare și pentru că mi-ați spus ce trebuie să fac. Menționez că m-am angajat pe postul de operator introducere, validare și prelucrare date, în urma cursului gratuit urmat la dumneavoastră”, ne-a scris de curând, prin intermediul poștei electronice, una dintre beneficiarele proiectului ”Servicii integrate de sprijin pentru victimele violenței în familie și persoanele cu dizabilități”.

Proiectul este derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, oferind cursuri gratuite de calificare profesională pentru persoane defavorizate, domiciliate în Regiunea București-Ilfov.

Persoanele înscrise vor beneficia de un ajutor financiar la acordarea diplomei de calificare, cu rol de sprijin până la găsirea unui loc de muncă.

Pregătirea este alcătuită dintr-o sesiune teoretică și una practică, participanții primind la absolvire diplome de calificare profesională recunoscute  de către Ministerul  Muncii și Justiției Sociale și de către Ministerul Educației Naționale prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Orientarea profesională și suportul psihologic care însoțesc serviciile menționate au rolul de a pregăti din punct de vedere emoțional persoanele beneficiare și de a le adapta așteptările la realitățile  pieței muncii din regiunea în care locuiesc.

În perioada următoate, proiectul va pune la dispoziția persoanelor cu dizabilități sau victime ale violenței domestice o serie de noi cursuri gratuite de calificare profesională în meserii precum: recepționer hotel, web designer, infirmieră sau confecționer.

Persoanele interesate sunt rugate să apeleze la numerele de telefon 410.30.20, int.321 – Nicoleta Szasz sau 0761.144.836 – Corina Siteavu, pentru a obţine informaţii suplimentare.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design