31 de copii din familii defavorizate se vor bucura de întâlnirea cu Moș Crăciun și de o nouă pereche de ochelari de vedere

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, împreună cu Asociaţia “Aura Ion”, organizează miercuri, 20 decembrie 2017, între orele 11.00 – 13.00, la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant”, evenimentul caritabil pentru copii denumit“Vision Optica prin ochii copiilor”.

Beneficiarii proiectului sunt 31 de prichindei din familii defavorizate înregistrate atât în cadrul  DGASPC Sector 6, cât și în cadrul Asociației “Aura Ion”.

Prin sponsorii evenimentului, aceștia vor primi câte o pereche de ochelari de vedere cu ajutorul cărora vor putea vedea clar și se vor bucura de lumea colorată din jurul lor, având oportunități egale la educație. Totodată, mulțumită unor donatori generoși, toți copiii se vor bucura de primirea unui cadou de la Moș Crăciun, dar şi de o mulţime de alte surprize.

Evenimentul este conceput și dedicat special copiilor din medii defavorizate, pentru ca aceștia să se bucure de o zi plină de zâmbete și culoare în preajma sărbătorilor de iarnă.

“Vision Optica prin ochii copiilor” este parte a proiectului “Viziune într-un ghiozdănel”, proiectul caritabil care are ca scop facilitarea accesului la educație pentru 1.000 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani care provin din medii defavorizate.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design