Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor a fost sărbătorită în Sectorul 6

În Sectorul 6, Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor, sărbătorită astăzi, 20 noiembrie, a fost marcată prin premii și voie bună.

“Drepturi și Responsabilități” a fost un concurs inedit, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Institutul Român pentru Drepturile Omului, prin care cei mici au fost provocați să se gândească la ce responsabilități au ei față de colegi, școală, profesori, familie și comunitate.

Câștigători au fost Duță Daria-Maria, Samson Ferdinand Mihai și Sisan Yunus Amiri, iar eseurile lor le-au adus Marea Carte de Cultură Generală și o Diplomă de Campion al Drepturilor Copilului.

Întreaga ceremonie de decernare a premiilor a avut loc în weekend, în cadrul unui atelier special, dedicat Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, organizat la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul “Golescu Grant”.

În fiecare an, pe 20 noiembrie, este sărbătorită Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor. La această dată, Adunarea Generală a ONU a adoptat, în 1989, Convenția Internațională cu privire la Drepturile Copilului care definește drepturile copilului la protecție, educație, îngrijire a sănătății, adăpost și o alimentație potrivită.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design