Angajații DGASPC Sector 6, instruiți în măsurile de prim ajutor

14 angajați care lucrează în cadrul serviciilor destinate copiilor cu dizabilități, au urmat, în luna octombrie, un curs extrem de util pentru desfășurarea activităților zilnice: cursul de inițiere în metodele și tehnicile de acordare a primului ajutor.

Cursul a fost susținut de specialiștii din cadrul Societății Naționale de Cruce Roșie, iar la acțiune au fost prezenți și câțiva părinți ai unor copii cu dizabilități.

Scopul cursului a fost de a veni în ajutorul angajaților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 care, în activitatea lor, se pot întâlni oricând cu situații grave, în care măsurile de prim ajutor ar putea chiar să salveze vieți. Și părinții care au luat parte la eveniment au considerat extrem de important acest curs, cu ajutorul căruia vor putea răspunde, într-un mod mai eficient, la nevoile propriilor copii.

Cursul a fost organizat în două sesiuni și s-a desfășurat la sediul Direcției Protecția Copilului. La final, toți participanții au primit atestate din partea specialiștilor de la Crucea Roșie.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design