În sectorul 6, tinerii cu nevoi speciale escaladează spre o viață mai bună

Pentru al treilea an consecutiv, un proiect inedit sprijină peste 40 de copii și tineri cu nevoi speciale, aflați în evidențele DGASPC sector 6, sau beneficiari direcți ai unor servicii de protecție specială, care au parte de ședințe de escladă. Aceste antrenamente au ca scop încurajarea, promovarea și practicarea escaladei ca metodă de dezvoltare a abilităților de viață și intregrare socială a acestora.

Totul este posibil datorită proiectului ”Peste limite: Copii cu nevoi speciale la escaladă”, implementat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Asociația Climb Again. În ultimii ani, inițiativa a fost primită cu entuziasm de peste 120 de copii, care au experimentat, pentru prima dată, escaladările.

Partea sportivă a acestui program este completată de beneficiile terapeutice, scopul final al proiectului fiind acela ca fiecare dintre copiii cu nevoi speciale, integrați în proiect, să devină conștient și să își valorizeze potențialul, atât din punct de vedere al abilităților fizice cât și în ceea ce privește interacțiunea socială.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design