Focul distruge, comunitatea unește

A pierdut tot ce avea în casă din cauza unui incendiu, dar Magazinul caritabil SocialXChange a ajutat-o să treacă mai ușor pentru această traumă!

Este cazul unei femei de 50 de ani, mama unui tânăr de 35 de ani cu dizabilități, care a ajuns în atenția Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, după ce un scurt circuit i-a făcut scrum toate lucrurile din casă.

Pentru a veni în ajutorul ei, DGASPC Sector 6 a decis ca magazinul caritabil SocialXChange să îi ofere, gratuit, un voucher de 100 de puncte, cu care să își mobileze casa. Femeia a ales din cadrul magazinului produsele de care avea cea mai mare nevoie: o canapea, un sandwich maker, oale cu capac, ceas de perete, trei mochete, o plafonieră, o veioză și o mască pentru chiuveta din bucătărie. Toate produsele au fost donate de comunitate.

Magazinul caritabil SocialXChange este un proiect al DGASPC Sector 6 prin care se aplică un sistem unic de donații. El prevede ca beneficiarii serviciilor sociale să presteze servicii pentru comunitate, în schimbul cărora primesc produsele de care au nevoie și care au fost donate magazinului caritabil. Donațiile se pot face de către orice persoană fizică sau juridică iar generozitatea oamenilor sau a firmelor este răsplătită.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa pe e-mail: office@socialxchange.ro sau la numărul de telefon: 0371.525.427sau 0725.600.427.

Magazinul SocialXchange este situat în Calea Crângași, nr.3,  iar programul de lucru este de luni până joi între orele 8.00- 16.30 și vineri de la 8.00 la 14.00.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design