Căutăm formatori pentru a modela tinerele talente din Sectorul 6

Căutăm formatori care să susţină cursuri de: balet, canto, limba engleză, germană, spaniolă şi italiană. Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită o scrisoare de intenţie, însoţită de prezentarea cursului ales, până la data de 1 iulie 2017 la office@dgaspc6.com.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunţă persoanele interesate că la cursurile care se desfăşoară în prezent la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” se vor adăuga altele noi, pentru ca micuţii locuitori din comunitate să poată beneficia de educaţie adaptată, în funcţie de preferinţe şi abilităţi.
Aflat în Aleea Ţibleş nr 64, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant” este un spaţiu destinat activităţilor educative şi de recreere pentru copiii şi adolescenţii din comunitatea Sectorului 6.

În prezent, aici se desfăşoară cursuri de dans, şah, public speaking, karate, arte plastice, canto, chitară, engleza prin joc, franceză, teatru, informatică şi un atelier de dezvoltare personală prin muzicotrerapie şi instrumente de percuţie.

Pentru alte informaţii, ne puteţi scrie la office@dgaspc6.com.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design