Florar decorator - o meserie cu parfum de pasiune

Pe 11 aprilie 2017 a debutat cursul gratuit de florar decorator care a reunit 12 învăţăcei din rândul persoanelor cu dizabilităţi, regiunea Bucureşti-Ilfov. Pe parcursul celor 360 de ore, cursanţii vor dobândi competenţe în ceea ce priveşte lucrul cu florile şi vor demonstra, cum un simplu aranjament floral, poate deveni operă de artă.

Cursurile gratuite sunt organizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi se adresează persoanelor cu dizabilităţi aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc o reconversie profesională. Schimbarea carierei şi alegerea unui nou domeniu de activitate poate părea un demers dificil, cu atât mai mult cu cât persoana în cauză are o dizabilitate. De aceea, cursanţii vor primi pe lângă orele de consiliere vocaţională şi suport emoţional, iar după obţinerea diplomei de calificare, absolvenţii vor fi recompensaţi cu suma de 400 de lei.

Venite în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu dizabilităţi, cursurile gratuite de calificare profesională oferite prin intermediul sustenabilităţii proiectului «O altă perspectivă asupra dizabilităţii prin calificare pe piaţa muncii» - ID proiect: 124486, întind o mână de ajutor persoanelor care doresc să obţină un loc de muncă, având la bază o pasiune.

În viitorul apropiat va debuta şi cursul pentru lucrător în comerţ, iar pentru înscrieri, beneficiarii trebuie să fie majori, să domicilieze legal în Bucureşti sau Ilfov, să deţină un certificat de încadrare în grad de handicap şi minim patru ore drept de muncă, precum şi să nu mai fi urmat niciodată acest curs.

Doritorii ne pot contacta la office@dgaspc6.com sau la telefon 0725.600.783 pentru a afla mai multe detalii legate de cursurile gratuite de calificare profesională.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design