Un copil şi-a donat propriile creaţii la SocialXChange

Confecţionate cu dragoste şi migală, 100 de mărţişoare au fost donate de Ana Maria, în vârstă de 14 ani, copiilor din cartierul Giuleşti-Sârbi, integraţi în proiectul "Program integrat de educaţie pentru diversitate" (PIED).

Realizate cu imaginaţie, din scoici culese cu grijă de la malul mării, mărţişoarele au fost donate Magazinului SocialXChange, de unde au pornit spre Târgul de Mărţişor, derulat la standurile amplasate în parcarea Pieţei Drumul Taberei.

Banii care se vor strânge în urma vânzării acestor mici vestitori ai primăverii, vor fi folosiţi pentru procurarea unor materiale de educaţie non-formală în beneficiul copiilor care domiciliază în zona Giuleşti-Sârbi şi sunt incluşi în proiectul PIED.

Proiectul PIED a fost derulat în perioada decembrie 2014 – noiembrie 2016, în încinta Şcolilor Generale nr. 161 şi nr. 153 din Sectorul 6, având ca beneficiari principali 195 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, inclusiv de etnie romă, din cartierul Giuleşti - Sârbi, unde sunt identificate cele mai multe cazuri de abandon şcolar din Sectorul 6. Activităţile proiectului sunt susţinute în continuare de specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, care asigură sustenabilitatea proiectului pentru o perioadă de cel puţin 5 ani de la încheierea finanţării acestuia.

Magazinul SocialXChange situat în Calea Crângaşi Nr.3, Sector 6, promovează schimbul intercomunitar de produse şi servicii în beneficiul categoriilor sociale defavorizate care au domiciliul în Sectorul 6, aflate în impas şi care doresc să presteze muncă în folosul comunităţii pentru a-şi alege produse de maximă necesitate.

Produsele sunt donate de cei care au înţeles conceptul promovat de magazin şi doresc să contribuie la îmbunătăţirea nivelului de trai al semenilor lor.

Pentru mai multe detalii vizitaţi www.socialxchange.ro sau sunaţi la 0725.600.885.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Campanie de informare a copiilor cu vârste între 3-10 ani cu privire la igiena orală

Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design