Ziua de naştere sărbătorită la Conacul “Golescu Grant”: cadoul perfect

Peste 4.000 de lei, reprezentând produse donate magazinului SocialXchange, s-au strâns în urma celor nouă aniversări celebrate până în prezent la Conacul “Golescu Grant”. Noutatea în această perioadă, o constituie petrecerile de sfârşit de an şcolar, fiecare având un aport de aproximativ 500 lei, în produse.

Copiii au avut parte de distracţie în aer liber, animaţie şi surprize, iar părinţii, de relaxare şi bucuria celor mici.

Cine nu-şi doreşte o super petrecere pentru copilul său? Ziua de naştere a celui mic sau petrecerea de final de şcoală este un motiv de bucurie pentru orice părinte, dar mai ales pentru copil, cu atât mai mult cu cât organizarea evenimentului presupune un act de binefacere.

Oferta pentru acest minunat cadou oferit copilului de ziua lui are un caracter social: părinţii donează alimente neperisabile, rechizite şi produse igienico-sanitare magazinului SocialXChange. Orientativ, trei ore de petrecere costă 120 de puncte, adică 240 de lei în produse, iar pentru cei care doresc, avem şi animatori, aceştia realizând ateliere distractive personalizate pentru copii, în schimbul altor 80 de puncte (160 lei).

Principiul după care funcţionează SocialXChange este simplu şi extrem de eficient pentru beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 care au o situaţie precară din punct de vedere financiar, dar dispun de o mare dorinţă de muncă. Magazinul SocialXChange preia donaţii de la oamenii inimoşi, beneficiarii noştri vin să muncească în folosul comunităţii, iar, la final, pentru orele de muncă prestate, omul îşi poate alege din produsele donate, în funcţie de necesitatea pe care o are la momentul respectiv.

Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” este locul unde copiii din Sectorul 6 pot urma cursuri gratuite de dans, şah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleză prin joc, teatru şi informatică.

Rețele sociale

 

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001