În Sectorul 6, Ziua Copilului se sărbătoreşte... “HAPPY”

Ca în fiecare an, de Ziua Copilului, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează o super-petrecere. Aceasta va avea loc mâine, 1 iunie a.c., începând cu orele 10:00.

Activităţile propuse în aces an au loc la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, din Aleea Ţibleş nr. 64 şi sunt prezentate chiar de copiii care frecventează cursurile gratuite de canto, dans, karate şi teatru.

În acest an, Corul Nostalgia, proiect de suflet al DGASPC, va face o surpriză celor prezenţi. Componenţii corului vor urca pe scenă, plini de emoţie, alături de Mirabela Dauer pentru a lansa cel mai nou albumul al lor, HAPPY. Acesta este mai mult decât albumul cu numărul 8 al Corului Nostalgia, este o stare pe care putem să o trăim în fiecare zi, chiar dacă anii copilăriei au trecut.

Copiii din Corul Nostalgia cântă de peste 10 ani pentru oameni şi, de fiecare dată, fac spectacol pentru că melodiile lor ajung direct la sufletul publicului”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” este un loc în care copiii din Sectorul 6 pot urma cursuri gratuite de dans, şah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleză prin joc, teatru şi informatică. Aici, copiii îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, exprimându-şi în mod creativ pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive, tehnice şi ştiinţifice.

Rețele sociale

 

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

 

Ce trebuie să știți despre NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001