Noutăți (pg. 10)

13 Decembrie 2019

Premiu de excelență pentru DGASPC Sector 6

Cel mai nou proiect, unic în țară, al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul de Zi Floare de Colț – Grădina Montessori, a fost premiat aseară, în cadrul celei de-a XV-a ediții a Galei Administratie.ro, cu un Premiu de Excelență pentru dezvoltarea primului centru social Montessori din România.

Mai multe detalii
12 Decembrie 2019

Serbare de Crăciun pentru copiii din primul centru social Montessori din România

O serbare de Crăciun caldă, ca într-o familie! Asta vor experimenta 10 copilași proveniți din familii defavorizate, mâine, 13 decembrie 2019, la Centrul de Zi Floare de Colț – Grădina Montessori.

Mai multe detalii
11 Decembrie 2019

Un nou SocialXChange&Fun în Sectorul 6

Mâine, 12 decembrie 2019, vă invităm la a treia ediție SocialXChange&Fun, un eveniment ce are loc în preajma sărbătorilor de iarnă, în care beneficiarii serviciilor sociale din Sectorul 6 împreună cu seniorii din comunitate își lasă grijile și prejudecățile la ușă pentru a defila în ținute elegante și a degusta mâncăruri delicioase.

Mai multe detalii
10 Decembrie 2019

Ateliere dulci pentru copiii din Sectorul 6

În prag de sărbători și cu gândul la vacanța de iarnă, peste 20 de copii din cadrul Centrului de Zi “Sfântul Andrei” și Centrului de Zi Sfinții Împărați “Constantin și Elena” vor orna mâine, 11 decembrie 2019, un desert cu gust de Crăciun: turta dulce!

Mai multe detalii
06 Decembrie 2019

Ateliere de poveste în Sectorul 6

Astăzi, 6 decembrie 2019, peste 20 de copii care beneficiază gratuit de cursurile de informatică și pictură din cadrul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” s-au întrecut în ateliere de creație cu tematica “Moș Nicolae.”

Mai multe detalii
05 Decembrie 2019

La mulți ani voluntarilor din Sectorul 6!

Le urăm “La mulți ani!” tuturor voluntarilor care ne susțin și se alătură eforturilor noastre cu prospețimea și spiritul de implicare ce îi caracterizează!

Mai multe detalii
05 Decembrie 2019

O terapie neconvenţională, dar eficientă, pentru copiii cu dizabilităţi din Sectorul 6

TOTEM, o metodă terapeutică bazată pe folosirea unor instrumente muzicale de tip tribal, a fost implementată de curând în beneficiul copiilor de la Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi Orşova, din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
04 Decembrie 2019

Concert cu ochii larg închiși pentru persoanele cu dizabilități din Sectorul 6

Un concert pe întuneric a marcat aseară, în Sectorul 6, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Timp de 15 minute, în clădirea istorică Conacul Golescu Grant s-au stins toate luminile și s-a auzit vioara lui Valentin Șerban, un artist revenit în țară pentru a-i provoca pe oameni să vadă mai puțin și să asculte mai mult.

Mai multe detalii
03 Decembrie 2019

Concert pe întuneric de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Astăzi, 03 decembrie 2019, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități printr-un experiment muzical inedit: un concert cu ochii larg… închiși!

Mai multe detalii
29 Noiembrie 2019

Sărbătoare în comunitatea Sectorului 6

Zi de mare sărbătoare la centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Nenumărate activități, ce marchează Ziua Națională a României și Ziua Sfântului Andrei, au implicat zeci de beneficiari, dornici să își exprime bucuria sărbătorilor prin intermediul artei.

Mai multe detalii
Pg. 10 din 232 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2311

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design