Noutăți (pg. 7)

20 Aprilie 2023

Proiectul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație - grija pentru sănătatea fiecăruia înseamnă grija pentru o comunitate sănătoasă -

La Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie", fiecare zi a proiectului SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație, contează. Odată cu fiecare persoană care trece pragul acestui centru, devenind parte a unui efort comun de a clădi o comunitate cu adevărat sănătoasă.

Mai multe detalii
20 Aprilie 2023

Seniorii din Sectorul 6 au reluat activitățile de mișcare în aer liber

”Mișcare pentru sănătate” nu se sperie de vremea de afară. Ieri, 19 aprilie 2023, programul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a profitat de dimineața însorită și a oferit unui număr de 70 de persoane vârstnice bucuria unei ieșiri în aer liber, în Parcul Crângași.

Mai multe detalii
19 Aprilie 2023

”Aripi spre viitor” – un program împotriva abandonului școlar în București și Ilfov

În Proiectul ”Aripi spre viitor”, chiar și cadrele didactice învață. Iar cei înscriși în proiect au astfel cele mai bune șanse de a nu abandona din nou școala, de a definitiva studiile și de a obține diploma dorită, alături de banii cuveniți la terminarea unui ciclu școlar.

Mai multe detalii
13 Aprilie 2023

Campania anticerșetorie în Sectorul 6, la bilanț

Ieri, 12 aprilie 2023, s-a încheiat campania ”Cerșetoria nu este o meserie”, derulată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Timp de o săptămână, specialiști ai instituției, alături de 20 de studenți voluntari, au fost prezenți în locațiile cele mai populate ale Sectorului pentru a sta de vorbă cu trecătorii și a distribui materiale informative.

Mai multe detalii
13 Aprilie 2023

Un atelier de creație între generații, la Clubul Seniorilor din Sectorul 6

Dornice să transmită taina încondeierii ouălor de Paște către tinerele generații, persoanele vârstnice din Sectorul 6 au organizat un atelier de creație în sediul Clubului Seniorilor din Bd. 1 Mai nr. 15.

Mai multe detalii
13 Aprilie 2023

Caravana ”How To Handle Your Life” poposește la Conacul Golescu-Grant

În data de 25 aprilie, începând cu orele 18.00, cursul de educație antreprenorială pentru tineri, susținut de Leonard Ursache și Monica Popescu, îi va călăuzi pe participanți pe drumul succesului.

Mai multe detalii
12 Aprilie 2023

Aparatură nouă de 1,25 milioane de lei, la Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie" pentru noua secție de radiologie.

Proiectul SAFE are o valoare de aproape 1 milion de euro nerambursabili, suma atrasă de DGASPC Sector 6 prin intermediul unui proiect inițiat la finalul anului 2020.

Mai multe detalii
12 Aprilie 2023

Proiectul ”Aripi spre viitor” – te așteptăm la școală pentru a obține diploma dorită

Chiar dacă ai un loc de muncă și ai întemeiat o familie, continuarea studiilor la învățământul de stat obligatoriu este posibilă. Pentru persoanele care locuiesc București sau Ilfov, specialiștii Proiectului ”Aripi spre viitor sunt pregătiți să ofere tot sprijinul necesar.

Mai multe detalii
11 Aprilie 2023

În apropierea Paștelui, cetățenii Sectorului 6 sprijină campania anticerșetorie derulată la nivelul comunității

Marți, 11 aprilie 2023, campania ”Cerșetoria nu este o meserie” a continuat pe raza Sectorului 6. În ciuda ploii, cetățenii Cartierului Brâncuși au fost receptivi, astfel încât specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, însoțiți de voluntari, au discutat în zonă cu peste 100 de cetățeni.

Mai multe detalii
11 Aprilie 2023

Lumina Sărbătorilor de Paște, la SocialXChange

Simpaticul iepuraș de Paște a fost sărbătorit astăzi, 11 aprilie 2023, la SocialXChange. Copiii beneficiarilor au fost invitați la sediul magazinului caritabil din Sectorul 6 pentru a realiza decorațiuni tematice cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Mai multe detalii
Pg. 7 din 321 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 3209

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Chestionar privind evaluarea nevoilor sociale în sectorul 6

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001