Noutăți (pg. 7)

13 Martie 2019

În Sectorul 6, în luna martie, doamnele și domnișoarele beneficiază de consultaţii medicale gratuite

În luna martie, Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, situat în Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, oferă consultații gratuite tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

Mai multe detalii
06 Martie 2019

Vrei să devii asistent maternal în Sectorul 6? Iată ce trebuie să faci!

Dacă vrei să devii asistent maternal profesionist, acum este șansa ta! Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 își dezvoltă rețeaua de asistenți maternali și face o selecție în vederea atestării și angajării persoanelor interesate.

Mai multe detalii
01 Martie 2019

Începe primăvara dăruind bucurie în Sectorul 6

Prima zi de primăvară vine cu ghiocei, soare, dar și cu sute de mărțișoare lucrate manual de beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, care așteaptă să fie descoperite în cadrul Târgul Drumul Taberelor, de pe Strada Brașov, nr 25.

Mai multe detalii
01 Martie 2019

Consultaţii medicale gratuite pentru doamne, în luna martie, în Sectorul 6

În ultimele zile, peste 60 de doamne au sunat la numărul de telefon 031.9593 și au obținut o programare la un control medical gratuit. Campania ”Pentru Dumneavoastră DOAMNĂ”, derulată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, este dedicată în întregime sănătăţii femeilor, consultațiile fiind gratuite pe bază de programare prealabilă, nefiind necesară trimitere de la medicul de familie.

Mai multe detalii
28 Februarie 2019

O întâlnire cu roboţii pentru copiii hipoacuzici din Sectorul 6

Într-o perioadă în care se vorbește tot mai mult despre inteligența artificială și roboți, peste 30 de beneficiari ai Centrului pentru copii cu dizabilităţi “Domnița Bălașa”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, au avut ocazia de a pătrunde în acest univers aparte al tehnologiei de vârf.

Mai multe detalii
28 Februarie 2019

Parteneriat pentru combaterea consumului de droguri în comunitatea Sectorului 6

În urma parteneriatului încheiat între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 (DGASPC) şi Agenţia Naţională Antidrog, în aceste zile se desfăşoară un curs de pregătire profesională cu tema "Particularități ale lucrului cu tinerii din serviciile sociale".

Mai multe detalii
25 Februarie 2019

Întâmpinăm primăvara cu gândul la sănătatea celor dragi!

Începând de astăzi, 25 februarie 2019, Primăria Sectorului 6, prin Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, lansează campania “Pentru Dumneavoastră, DOAMNĂ!”, campanie dedicată sănătăţii femeilor din viața noastră.

Mai multe detalii
23 Februarie 2019

Mărțișoare care spun o poveste

An de an, în preajma primăvării, persoanele cu dizabilități aflate în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 dovedesc că talentul și creativitatea pot depăşi orice handicap, fizic sau psihic, în cadrul atelierelor de creație în care realizează mărțișoare lucrate manual.

Mai multe detalii
14 Februarie 2019

Rezultatele finale ale concursului de recrutare din data de 11.02.2019 şi 14.02.2019

Tabelul cu rezultatele obtinute la interviul sustinut azi 14.02.2019 și tabelul cu rezultatele finale ale concursului
Mai multe detalii
12 Februarie 2019

SocialXChange, magazinul tău cu fapte bune!

Pentru cei dispuşi să muncească în schimbul unui ajutor binevenit, magazinul SocialXChange din Sectorul 6 a devenit o a doua casă. Persoanele cu venituri modeste au şansa de a intra în posesia unor bunuri de strictă necesitate, prestând activităţi de muncă în folosul comunităţii.

Mai multe detalii
Pg. 7 din 216 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2153

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design