Noutăți (pg. 6)

21 Octombrie 2019

Autoritatea Locală Sector 6 primește cereri pentru ajutorul de încălzire

În prima săptămână, 26 de cetățeni au depus cereri pentru ajutorul de încălzire a locuinței la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
19 Octombrie 2019

Un nou premiu de excelență pentru DGASPC Sector 6

Instituția a fost premiată cu locul II în cadrul Conferinței Internaționale „Inovație și calitate în sectorul public”, organizată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru proiectul “Cursuri de inducție”, ce se desfășoară la nivelul organizației, o unealtă eficientă de introducere a unui nou angajat în instituție.

Mai multe detalii
17 Octombrie 2019

Familiile adulţilor cu dizabilităţi primesc sprijin de specialitate în Sectorul 6

Pentru a creşte şansele de recuperare şi integrare socială a persoanelor adulte cu dizabilităţi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a lansat un program de susţinere a familiilor acestora, prin organizarea periodică a unor grupuri interactive de suport.

Mai multe detalii
16 Octombrie 2019

Seniorii din Sectorul 6 învaţă să fie sănătoşi

Prin parteneriatul dintre Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Asociaţia Sănătate pentru Viaţă, astăzi, 16 octombrie 2019, un număr de 60 de persoane în vârstă, membre ale Cluburilor Seniorilor din Sectorul 6, au participat la o întâlnire dedicată problemelor medicale specifice vârstei şi celor mai bune metode de a te menţine sănătos.

Mai multe detalii
15 Octombrie 2019

Campania "Dreptul la sănătate!" - Măsuri de prim-ajutor pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6

Astăzi, 15 octombrie 2019, persoanele vârstnice prezente la Clubul Seniorilor ”Ioan Slavici”, din Prelungirea Ghencea nr. 28, au aflat care este aplicarea corectă a măsurilor de prim-ajutor în caz de: arsuri, accident vascular cerebral, infarct, entorse, fracturi, înec cu un corp străin, epilepsie etc.

Mai multe detalii
15 Octombrie 2019

O vizită la Ferma Animalelor pentru copiii cu dizabilităţi

În cadrul programului specific de recuperare şi integrare socială, copiii beneficiari ai serviciilor oferite de Centrul de Zi Pentru Copii cu Dizabilităţi Orşova, din Sectorul 6, au vizitat Ferma Animalelor din localitatea Pantelimon.

Mai multe detalii
11 Octombrie 2019

Donează la SocialXChange şi poţi oferi copilului tau o aniversare de neuitat

O curte spaţioasă, cu iarbă, alei şi copaci seculari, un cort pentru evenimente şi întâlniri sportive, săli luminoase în incinta unei clădiri cu valoare istorică şi culturală deosebită – toate acestea pot fi la dispoziţia copilului tău, pentru a se distra de ziua lui alături de prieteni.

Mai multe detalii
10 Octombrie 2019

Concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuţie temporar vacante

DGASPC Sector 6, cu sediul în Str. Cernişoara nr. 38-40, sector 6, București, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a fucțiilor contractuale de execuţie temporar vacante

Mai multe detalii
09 Octombrie 2019

Metoda Montessori, accesibilă copiilor defavorizați din Sectorul 6

Finalul de septembrie a însemnat un nou început pentru micuții care s-au înscris la Centrul de Zi Floare de Colț – Grădina Montessori. În primele săptămâni de activitate, micuții au experimentat activități menite să le dezvolte simțul senzorial, auditiv, vizual și tactil.

Mai multe detalii
07 Octombrie 2019

SocialXChange sprijină persoanele din comunităţi defavorizate

O nouă donaţie venită din partea Magazinului SocialXChange din Sectorul 6 a ajuns de curâmd la persoane defavorizate din zona rurală a judeţului Călăraşi.

Mai multe detalii
Pg. 6 din 225 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2243

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design