Noutăți (pg. 6)

06 Septembrie 2021

”Mișcare pentru sănătate” a debutat cu dreptul

Parcul Drumul Taberei, 6 septembrie 2021. În loc să stea în casă, un număr de 25 de persoane în vârstă au ales să spună ”bună dimineața!” soarelui.

Mai multe detalii
02 Septembrie 2021

Sport la vârsta a treia în Sectorul 6

La debutul toamnei, când soarele e încă generos, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 te așteaptă afară, la mișcare și joc. Dacă ești persoană în vârstă, vino singură sau alături de copii și nepoți în marile parcuri ale sectorului pentru a face sport în mod susținut și organizat! Specialiști în tehnici de pregătire fizică vor fi alături de tine, îți vor da ocazia să-ți cunoști organismul, să-ți întărești sistemul imunitar și să îți faci noi prieteni printre membri comunității.

Mai multe detalii
31 August 2021

”Aripi spre viitor” te așteaptă la școală!

Niciodată nu e prea târziu să te întorci la școală, să termini cursurile învățământului de stat obligatoriu și să privești mai încrezător spre viitor.

Mai multe detalii
31 August 2021

Anunț de selecție privind finanțarea de la bugetul local pentru anul 2022 a furnizorilor de servicii sociale

Anunț de selecție privind finanțarea de la bugetul local sector 6 pentru anul 2022 a asociaţiilor, fundaţiilor și cultelor recunoscute în românia, acreditate ca furnizori de servicii sociale potrivit legii, în conformitate cu legea nr. 34/1998 cu modificările și completările ulterioare

Mai multe detalii
31 August 2021

Împreună, la munte

Două centre cu specific diferit, două categorii aparte de beneficiari, o singură destinație. Cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, persoane cu dizabilități și tineri care se pregătesc pentru viața independentă au împărțit același autocar înspre stațiunea Bușteni.

Mai multe detalii
31 August 2021

Vaccinarea continuă în Sectorul 6!

Cele două centre de vaccinare anti Covid-19 din Sectorul 6 îi așteaptă pe cetățeni cu porțile deschise. Fără programare sau perioade de așteptare.

Mai multe detalii
30 August 2021

Team-up – un proiect care te ajută să devii asistent maternal profesionist

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 anunță persoanele domiciliate legal în Sectorul 6, care doresc să devină asistent maternal profesionist, că pot participa la Proiectul Team-up având ca obiect selecția, pregătirea și atestarea celor care vor să profeseze în acest domeniu.

Mai multe detalii
24 August 2021

Cum pregătim copiii pentru colectivitate în pandemie?

În mai puțin de trei săptămâni, școlile și grădinițele își deschid porțile, iar anul acesta, provocarea este și mai mare. Deși acum avem posibilitatea de a ne vaccina, copiii cu vârste de până la 12 ani nu pot fi vaccinați împotriva SARS-CoV-2, iar părinții și bunicii trebuie să ia măsuri suplimentare pentru a diminua riscul de infectare al copiilor.

Mai multe detalii
24 August 2021

Excursie la Bușteni pentru copiii din PIED

Distracție, jocuri și drumeție: o zi frumoasă pentru cei 45 de prichindei din cartierul Giulești Sârbi, beneficiari ai Programului Integrat de Educație și Dezvoltare, care au fost in excursie la Bușteni.

Mai multe detalii
24 August 2021

Procedura de adopție – modificări legislative pe înțelesul tuturor

Procedură legală prin intermediul căruia copiii primesc o familie și adulții șansa de a deveni părinți, adopția a fost în ultimul an subiectul unor importante modificări legislative.

Mai multe detalii
Pg. 6 din 262 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2613

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001