Noutăți (pg. 6)

27 Iulie 2023

Standup paddleboarding – copiii beneficiari de servicii sociale din Sectorul 6 au deprins tainele unui sport nautic captivant

Pe apa Lacului Snagov, un număr de 50 de copii din Sectorul 6, beneficiari de servicii sociale, au învățat de curând cum se practică standup paddleboarding.

Mai multe detalii
26 Iulie 2023

Rămas bun, tabără dragă! – activitățile de vară organizate pentru copiii din Sectorul 6 se încheie cu un eveniment la ”Conac”

Peste 50 de copii și adolescenți din Sectorul 6 se vor întâlni vineri, 28 iulie 2023, pentru a-și lua rămas bun de la activitățile de vară organizate în beneficiul lor cu sprijinul autorităților locale.

Mai multe detalii
25 Iulie 2023

Pași spre viața independentă – copiii preșcolari din Sectorul 6 nu se tem să meargă la doctor

La Centrul de Zi Sfântul Andrei din Sectorul 6, copiii se joacă de-a medicul și pacienții. Activitatea a fost organizată azi, 25 iulie 2023, de către specialiștii acestei structuri, convinși că prichindeii vor învăța lucruri esențiale despre sănătate și își vor învinge teama de merge la doctor. S-au folosit instrumente medicale de jucărie, mulți dintre copii declarând că vor să devină medici când se vor face mari.

Mai multe detalii
24 Iulie 2023

A început ultima săptămână de vacanță la SocialXChange – copiii din Sectorul 6 învață să se descurce singuri în drumeție

Entorse, luxații și fracturi în drumeție – ultima săptămână de vacanță la SocialXchange a început cu o lecție necesară tuturor celor care pleacă într-o excursie pe drumuri de munte. Dimineața devreme, când e încă răcoare, membri ai ”Cercetașii României – Filiala Drumul Crinului”, au ținut un instructaj de prevenire și intervenție imediată în caz de accident pe traseu.

Mai multe detalii
23 Iulie 2023

Măsuri de combatere a efectelor caniculei în Sectorul 6

În aceste zile cu temperaturi caniculare, Direcia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 pune la dispoziția cetățenilor 4 puncte de prim ajutor.

Mai multe detalii
22 Iulie 2023

”Copii în bucătărie” – pași spre viața independentă pentru beneficiarii Complexului de Servicii Sociale din Aleea Istru

La Complexul de Servicii Sociale pentru Copii cu Dizabilitati “Istru”, din Sectorul 6, copiii și adolescenții sunt ajutați să descopere tainele gătitului.

Mai multe detalii
22 Iulie 2023

Proiectul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație - continuă seria sesiunilor de informare și promovare -

La Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie", fiecare zi a proiectului SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație, înseamnă tot mai multe persoane care înțeleg rostul și se raliază unui efort comun de a clădi o comunitate cu adevărat sănătoasă.

Mai multe detalii
19 Iulie 2023

Terapie prin desen pentru persoanele adulte cu dizabilități din Sectorul 6, la Conac

În atmosfera încărcată de istorie a Conacului Golescu-Grant, beneficiarii Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Sectorul 6 urmează un program terapeutic prin desen.

Mai multe detalii
19 Iulie 2023

Ce alimente este bine să consumăm pe caniculă

În Capitală, sunt temperaturi caniculare și disconfort termic crescut, iar de la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, doctorul Bogdan Istrate - medic specialist Diabet Zaharat, Nutriție si Boli Metabolice ne invită să urmăm câteva reguli simple, care ne pot ajuta organismul să facă față acestei perioade

Mai multe detalii
18 Iulie 2023

Continuă vacanța la SocialXChange. Șah și alte activități de interior, pe perioada zilelor caniculare

Azi, 18 iulie 2023, a început cea de-a cincea săptămână de vacanță la SocialXChange. Temperaturile caniculare au făcut ca oferta de distracție a magazinului caritabil din Sectorul 6 să se desfășoare la interior, acolo unde a fost organizată o sesiune de inițiere în tainele șahului.

Mai multe detalii
Pg. 6 din 332 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 3314

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

 Proiectul

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001