Noutăți (pg. 6)

25 Aprilie 2019

În Sectorul 6, copiii învață despre caritate și reciclare

S-au jucat, au dansat, au cântat, au făcut donații și, cel mai importat, au reciclat! Este povestea a peste 30 de copii din Sectorul 6 care au participat astăzi, 25 aprilie 2019, la evenimentul “Reciclăm azi, ne bucurăm mâine”, dedicat Sărbătorilor Pascale. Prichindei din cadrul unui afterschool privat au oferit cadouri pentru copiii beneficiarilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
25 Aprilie 2019

Studenţii francezi învaţă asistenţă socială în Sectorul 6

Începând de duminică, timp de o lună, tinerii francezi vor avea ocazia să se familiarizeze cu sistemul de asistenţă socială din România, îşi vor însuşi principii şi vor aplica tehnici concrete de intervenţie în lucrul cu beneficiarii de servicii sociale.

Mai multe detalii
25 Aprilie 2019

Copiii din cadrul PIED învaţă şi se distrează în vacanţa de primăvară

Clopoţelul a anunţat începutul vacanţei de primăvară, dar Primăria Sectorului 6 continuă să acorde elevilor servicii socio-educative, prin intermediul Programului Integrat de Educaţie pentru Diversitate (PIED).

Mai multe detalii
24 Aprilie 2019

Copiii din Sectorul 6 “au încondeiat ouă” folosind tehnica digitală

Cu sprijinul Primăriei Sectorul 6, copiii care frecventează săptămânal cursul de informatică desfășurat la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul “Golescu Grant” au avut parte de o surpriză. Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, profesorul lor a organizat o oră de curs inedită, adaptată acestei perioade.

Mai multe detalii
22 Aprilie 2019

Programul instituției în perioada 26 aprilie - 3 mai 2019

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 informează cetățenii sectorului 6 că în perioada 26 aprilie 2019 – 10 mai 2019, programul de lucru va fi modificat după cum urmează ...

Mai multe detalii
17 Aprilie 2019

Donații SocialXChange pentru persoanele nevoiașe din satele de lângă Dunăre

Magazinele caritabile SocialXchange din Sectorul 6 se alătură campaniei umanitare “Înțelepciune, Dăruire și Speranță”, organizată de Asociația Help the People, în preajma Sărbătorilor Pascale.

Mai multe detalii
12 Aprilie 2019

Campania Dreptul la sănătate! Măsuri de prim ajutor pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6

Pornind de la ideea că seniorii sunt mai vulnerabili și susceptibili de a se confrunta cu probleme medicale, campania “Dreptul la sănătate” își propune să readucă în atenția seniorilor importanța adoptării unei atitudini pozitive și responsabile față de propria stare de sănătate.

Mai multe detalii
12 Aprilie 2019

În atenția persoanelor cu dizabilități

Din cauza unor probleme tehnice, începând cu luna martie, indemnizația pentru persoanele cu handicap grav cu asistent personal, stabilită potrivit Art. 42, alin. 4 din legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, nu va mai fi primită prin virament bancar de către cei care au optat pentru această variantă de plată.

Mai multe detalii
09 Aprilie 2019

Proiecte din Sectorul 6, devenite modele de bună practică, în atenția jurnaliștilor germani

Copii cu vârste între 6 și 10 ani, beneficiari ai Programului Integrat de Educaţie pentru Diversitate (PIED) s-au întâlnit zilele acestea cu jurnaliști ai publicațiilor de limbă germană, din dorința de a povesti despre provocările cu care se confruntă zilnic, pentru o educație cât mai bună.

Mai multe detalii
08 Aprilie 2019

Implicarea noastră, contează! Campania “6 PENTRU VIAȚĂ!”, Ediția a II-a

Luni, 15 aprilie 2019, Primăria Sectorului 6 prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 vă invită să participați la ediția a II-a a Campaniei “6 PENTRU VIAȚĂ” – campanie de donare de sânge.

Mai multe detalii
Pg. 6 din 217 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2163

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design