Noutăți (pg. 4)

02 Iulie 2021

SocialXchange – nimic din ce donezi nu se aruncă!

Conform principiului de funcționare a Magazinului Caritabil SocialXChange din Sectorul 6, persoanele defavorizate sunt obligate să muncească în schimbul produselor de strictă necesitate donate de cetățeni sau firme.

Mai multe detalii
01 Iulie 2021

Vino la vaccinare în Sectorul 6!

Mai simplă decât îți imaginezi, procedura de vaccinare anti CoVid la Centrul Plevnei din Sectorul 6 îți garantează sănătatea ta și a celor dragi. Un concediu fără limitări, un certificat în buzunar cu care poți călători oriunde sunt printre avantajele oferite de o mică înțepătură. Fie că alegi Pfizer sau Johnson&Johnson, totul e sigur, rapid și eficient.

Mai multe detalii
30 Iunie 2021

O vizită terapeutică la muzeu

O varietate de senzații noi, în lumea de povești a Muzeului Simțurilor, acoperă nevoia de stimulare senzorială a copiilor cu tulburări de spectru autist. Când sunt invitați și părinții, pentru a învăța tehnici de gestionare a comportamentului copiilor lor, vizita primește noi valențe terapeutice.

Mai multe detalii
30 Iunie 2021

Copiii de la Corul Nostalgia se bucură de vacanță până la revenirea pe scenă

Cu speranța că scena, locul unde se simt cel mai bine, îi va reprimi în curând, copiii de la Nostalgia se bucură de însoritele zile de vacanță. O excursie la Mănăstirea Comana și parcul de distracții cu același nume a fost cadoul primit de cei 28 membri ai corului susținut de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
29 Iunie 2021

Caravana Papanicolau se întoarce în cartierul Militari

Doar mâine 30 iunie 2021 mai puteți realiza un test gratuit Babeș Papanicolau în strada Răsadniței Nr. 59, sector 6 (zona Giulești-Sârbi). Datorită numărului mare de solicitări venite din partea doamnelor domiciliate în cartierul Militari și zonele adiacente, Unitatea Mobilă a Institutului Oncologic București va reveni pe 1 și 2 iulie 2021 în Bulevardul Uverturii Nr 81, la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” Sf Nectarie.

Mai multe detalii
25 Iunie 2021

Solidar Social: Zeci de copii din comunitatea defavorizată Giulești Sârbi au primit masa caldă zilnică și o porție de cireșe

Nu-i așa că, dacă alăturați cuvintele vară și cireșe, puteți recompune în gând amintirea uneia din clipele de bucurie, atât de simple dar autentice, din propria copilărie?

Mai multe detalii
25 Iunie 2021

Întâlniri periodice pentru recuperarea și integrarea socială a copiilor cu deficiențe de auz

Cu ajutorul prietenilor lor de la UCECOM, beneficiarii Internatului de Tip Social pentru Copii cu Dizabilități Domnița Bălașa din Sectorul 6 au reușit să depășească barierele dizabilității auditive de care sunt afectați.

Mai multe detalii
24 Iunie 2021

Măsuri privind protejarea populaţiei din Sectorul 6 pe perioada caniculei

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6 pune la dispoziția cetățenilor, începând de vineri, 25 iunie 2021, 4 puncte pentru acordarea primului ajutor, pentru zilele caniculare care vor urma.

Mai multe detalii
24 Iunie 2021

Testare gratuită Babeș – Papanicolau în sectorul 6

Doar astăzi și mâine Unitatea mobilă a Institutului Oncologic București este la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Vino și tu pentru un test Papanicolau, gratuit la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, în Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6. În două zile au beneficiat de test 110 doamne.

Mai multe detalii
24 Iunie 2021

În atenția părinților

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 amintește părinților interesați că în perioada 21 – 30 iunie 2021 se derulează etapa de reînscriere a copiilor din Sectorul 6 la cele trei centre de zi de tip creșă aflate în subordinea instituției

Mai multe detalii
Pg. 4 din 253 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2529

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001