Noutăți (pg. 4)

03 Decembrie 2019

Concert pe întuneric de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Astăzi, 03 decembrie 2019, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități printr-un experiment muzical inedit: un concert cu ochii larg… închiși!

Mai multe detalii
29 Noiembrie 2019

Sărbătoare în comunitatea Sectorului 6

Zi de mare sărbătoare la centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Nenumărate activități, ce marchează Ziua Națională a României și Ziua Sfântului Andrei, au implicat zeci de beneficiari, dornici să își exprime bucuria sărbătorilor prin intermediul artei.

Mai multe detalii
26 Noiembrie 2019

Seniori activi în Sectorul 6 - Target: 10.000 de pași

Îmbrăcați bine și cu zâmbetul pe buze, 50 de persoane în vârstă, membre ale Cluburilor Seniorilor din Sectorul 6, s-au bucurat astăzi de o excursie la Palatul Mogoșoaia.

Mai multe detalii
25 Noiembrie 2019

În atenția părinților

În atenția părinților ai căror copii prestează activităţi remunerate în domeniile cultural, artistic, sportiv, publicitar şi de modeling

Mai multe detalii
20 Noiembrie 2019

Drepturile copilului, descoperite printr-un escape room

Cum poți ajuta copiii să-și cunoască mai bine drepturile? Printr-un escape room inedit, în care ghicitorile au ca soluție fix drepturile pe care ei trebuie să le descopere și să le înțeleagă.

Mai multe detalii
18 Noiembrie 2019

În Sectorul 6 punem sănătatea comunității pe primul plan

Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea pacienților pentru implant dentar, la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se vor realiza începând de astăzi, 18 noiembrie a.c, și astfel de intervenții.

Mai multe detalii
18 Noiembrie 2019

“Cunoaște-ți drepturile !”, o campanie dedicată copiilor din Sectorul 6

Anul acesta celebrăm 30 de ani de la adoptarea Convenției ONU privind drepturile copilului, iar în această săptămână, copiii din Sectorul 6 vor învăța despre drepturile pe care le au și pe care trebuie să le conștientizeze.

Mai multe detalii
15 Noiembrie 2019

În Sectorul 6 punem sănătatea comunității pe primul plan

Din data de 18 noiembrie 2019, având în vedere numeroasele solicitări venite din partea pacienților pentru implant dentar, la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se vor realiza și astfel de intervenții.

Mai multe detalii
15 Noiembrie 2019

Magazinul SocialXChange sprijină dotarea unui nou afterschool în localitatea Mănăstirea

O serie de produse indispensabile derulării unor activităţi didactice şi de petrecere a timpului liber au fost donate ieri, 14 noiembrie 2019, de către magazinele caritabile SocialXChange din Sectorul 6 în beneficiul noului afterschool care s-a deschis de curând în localitatea Mânăstirea, din județul Călărași.

Mai multe detalii
15 Noiembrie 2019

Terapia cu nisip, un sprijin pentru copiii cu dizabilităţi din Sectorul 6

În cadrul Centrului de Zi de Recuperare pentru Copii cu Dizabilităţi Orșova va reîncepe o nouă serie de activităţi în cadrul proiectului de sprijin emoțional „Sandwork Expresiv”, realizat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în parteneriat cu Asociația Sol Mentis.

Mai multe detalii
Pg. 4 din 225 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2243

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2020 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design