Noutăți (pg. 4)

24 Septembrie 2021

“Mișcare pentru sănătate” și pentru inima ta

Caravana programului “Mișcare pentru sănătate”, destinat seniorilor, își continuă periplul prin Sectorul 6. În săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021, marile parcuri ale sectorului îi așteaptă pe cei de vârsta a treia la sport în aer liber, dans, muzică și prietenie.

Mai multe detalii
21 Septembrie 2021

Marțea, zi de mișcare pentru persoanele din Sectorul 6!

Seniorii din cartier, dornici de mișcare se prezintă de dimineață la sesiunea de antrenament, sub atenta supraveghere a antrenorului Adrian Perian.

Mai multe detalii
21 Septembrie 2021

Baschetul 3x3, accesibil tuturor

În cadrul Proiectului ”SCORE”, realizat prin parteneriatul dintre Asociația Clubul Sportiv Sport Promotion și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, un număr de trei copii ai Centrului de Plasament Acasă au deprins tainele baschetului 3x3, acreditat de curând ca disciplină olimpică.

Mai multe detalii
21 Septembrie 2021

Împreună putem învinge cancerul de sân!

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, aflat în Bulevardul Uverturii Nr.81, sector 6, derulează, în luna octombrie, o campanie ce vine în sprijinul doamnelor, oferind un pachet avantajos pentru depistarea cancerului de sân.

Mai multe detalii
21 Septembrie 2021

Cursuri gratuite de limbi străine pentru copiii din sectorul 6

Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilului Sector 6 informează că în aceste zile se fac înscrieri la cursurile gratuite de limba germană și spaniolă pentru copii cu vârste curprinse între 5 şi 14 ani.

Mai multe detalii
20 Septembrie 2021

Zile cu soare și mișcare, pentru seniorii Sectorului 6!

Mișcare pentru sănătate! De săptămâna viitoare sesiunile de sport vor fi însoțite și de o evaluare a stării de sănătate!

Mai multe detalii
20 Septembrie 2021

Multisport: mișcarea te așteaptă la Conac!

Un program de antrenament ce îmbină exerciții de gimnastică artistică, gimnastică aerobică, fitness, body–building, haltere și atletism se numără printre ”noutățile” pe care Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” le pune la dispoziția copiilor și adolescenților din Sectorul 6. Multisport, așa cum îi spune și numele, este axat pe polivalență și pe dezvoltarea completă a organismului, îmbinând elemente de forță, viteză și mobilitate.

Mai multe detalii
17 Septembrie 2021

Aikido, calea toleranței și autoapărării, poate fi studiat la ”Conac”

O artă marțială care implică rezistență și suplețe fizică, o minte deschisă, concentrare și adaptare, Aikido te conduce spre uniunea fiziologicului, psihicului, mentalului și socialului, într-o viziune despre lume care promovează integrarea și toleranța.

Mai multe detalii
16 Septembrie 2021

Vaccinarea continuă în Sectorul 6

Cele două centre de vaccinare anti Covid-19 din Sectorul 6 îi așteaptă pe cetățeni cu porțile deschise. Fără programare sau perioade de așteptare.

Mai multe detalii
15 Septembrie 2021

Aikido, calea toleranței și autoapărării, poate fi studiat la ”Conac”

La inițiativa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Aikido, arta luptei defensive, a fost inclusă în seria disciplinelor ce pot fi studiate gratuit de copii în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant”.

Mai multe detalii
Pg. 4 din 262 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2613

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001