Noutăți (pg. 4)

05 Aprilie 2022

Mișcare pentru sănătate!

În prima zi a programului "Mișcare pentru sănătate! derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 cu scopul promovării îmbătrânirii active și a vieții sănătoase, 26 de seniori au răspuns apelului și au efectuat bucuroși exerciții fizice și mișcări de dans în Parcul Drumul Taberei.

Mai multe detalii
04 Aprilie 2022

Continuă acordarea tichetelor de vaccinare în Sectorul 6

Persoanele care, începând cu data de 3 septembrie 2021, s-au vaccinat anti COVID-19 cu schemă completă, în cadrul Centrelor de Vaccinare Mihai Eminescu (Calea Plevnei nr. 234) sau Drumul Taberei (Aleea Lunca Cernei nr. 6A), sunt așteptate să ridice tichetele de masă cuvenite.

Mai multe detalii
04 Aprilie 2022

Mișcare pentru sănătate, în Sectorul 6

Odată cu venirea primăverii, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 reia Programul ”Mișcare pentru sănătate”, dedicat în special persoanelor vârstnice din comunitate.

Mai multe detalii
02 Aprilie 2022

La Plaza România albastrul a îmbrăcat baloane, tricouri și decoruri, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului

Azi, 2 aprilie 2022, la Plaza România albastrul a îmbrăcat baloane, tricouri și decoruri. Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, ce are ca simbol această culoare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, împreună cu Asociația Puzzle România, au organizat un eveniment de conștientizare și sensibilizare cu privire la această afecțiune de care suferă adulți și copii.

Mai multe detalii
02 Aprilie 2022

Centrul Domnița Bălașa continuă acțiunile pentru integrarea socială a copiilor cu deficiență de auz și diagnostic asociat

Azi, copiii s-au bucurat de activitățile desfășurate în parcul Herăstrău cu ocazia aniversării a 172 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Mai multe detalii
01 Aprilie 2022

Procedura de acordare a sumelor pentru decontarea cheltuielilor cu hrana, cuvenite persoanelor fizice care găzduiesc refugiați din Ucraina

DGASPC Sector 6 anunță cetățenii sectorului 6 care găzduiesc străini sau apatrizi aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina, că pot depune cererile pentru a beneficia de decontarea cheltuielilor cu hrana prevăzute la art.1 alin.(10) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 15/2022.

Mai multe detalii
01 Aprilie 2022

La Plaza România puteți privi autismul cu inima

În data de 2 aprilie 2022, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, împreună cu Asociația Puzzle România, vă așteaptă să oferiți zâmbete copiilor speciali.

Mai multe detalii
31 Martie 2022

”Aripi spre viitor” – o întâlnire de lucru în Zona Giulești-Sârbi

În cadrul proiectului Aripi spre viitor, derulat de Fundația Estuar alături de partenerii săi: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Asociația Four Change, azi, 31 martie 2022, a avut loc o întâlnire de lucru între specialiștii implicați în proiect și preoți din parohiile situate în Zona Giulești-Sârbi.

Mai multe detalii
31 Martie 2022

Abuzul asupra copilului: în primele nouă luni ale anului 2021 s-au înregistrat 11.903 cazuri de abuz, neglijare și exploatare a copiilor, din care 1.019 sunt cazuri de abuz sexual

Organizația Salvați Copiii România anunță dezvoltarea unui centru-pilot Barnahus la nivelul municipiului București, bazat pe un model integrat de servicii de evaluare psihologică și medicală, audiere și protecție a copiilor victime ale abuzului sexual și victime ale violenței domestice.

Mai multe detalii
29 Martie 2022

E simplu ca bună ziua

E simplu ca bună ziua când știi să gătești și ai cu ce. Dar mai ales pentru cine. Douăsprezece bucătărese iscusite, pentru care bucătăria nu mai are niciun secret, o asociație nonprofit și alte câteva firme care au decis că trebuie să se implice au făcut posibil ca farfuriile refugiaților ucraineni găzduiți în centrele din Sectorul 6 să fie pline.

Mai multe detalii
Pg. 4 din 284 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2834

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001