Noutăți (pg. 4)

30 Iulie 2019

Jurnaliști, bloggeri și actori se alătură Atelierului de Poveste

Copiii din Sectorul 6 se pregătesc miercurea aceasta de întâlniri de seamă. Ei vor face cunoștință cu Gloria și unicornul magic, cu Străfurnica și prietenii săi, dar și cu Șoarele de oraș și Soarele de la sat.

Mai multe detalii
29 Iulie 2019

Studenţii din Anglia se implică în susţinerea comunităţii Giuleşti-Sârbi

În cadrul unei întâlniri găzduite de Fundaţia Calea Victoriei, săptămâna trecută, șapte studenţi ai Universităţii Publice din Exeter, Anglia, au prezentat o serie de soluţii proprii la problema complexă a copiilor şi tinerilor din comunitatea Giuleşti-Sârbi, ameninţaţi de excluziune socială şi abandon şcolar.

Mai multe detalii
25 Iulie 2019

Donație și răsplată în Sectorul 6

Reciclarea s-a dovedit o lecție importantă pentru 20 de copii din Sectorul 6 care au reușit cu propriile mâini să oferă o nouă viață mai multor piese de mobilier donate în cadrul magazinelor caritabile SocialXChange din Sectorul 6.

Mai multe detalii
18 Iulie 2019

Sănătatea nu-i poveste!

Igiena înseamnă sănătate? O întrebare la care copiii care au participat ieri, 17 iulie 2019, la Atelierul de Povești au aflat răspunsul corect. Medici de la Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” au poposit la Magazinul Socialxchange Crângași.

Mai multe detalii
16 Iulie 2019

Măsuri de prim-ajutor pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6

Ieri, 15 iulie 2019, persoanele vârstnice prezente la Clubul Seniorilor” Marin Preda” situat în Bulevardul Uverturii nr 89, au primit cu bucurie vizita celor de la Crucea Roșie Sector 6, Institutul Român pentru Drepturile Omului (IRDO) și Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”.

Mai multe detalii
15 Iulie 2019

Ateliere de povești și întâlniri cu medici pentru copiii din Sectorul 6

O nouă săptămână vine cu o altă șansă ca bunicii din comunitate să le citească basme și poezii copiilor tăi. Așa cum deja te-am obișnuit, în fiecare zi de miercuri, între orele 10.00 – 12.00, cele două sedii ale magazinelor SocialXchange

Mai multe detalii
12 Iulie 2019

Utopica, un proiect inedit din Sectorul 6

Denumit „Utopica”, proiectul a constat într-o săptămână dedicată copiilor proveniți din medii defavozitate din Sectorul 6, în care fiecare zi a fost prilej de joacă, vizite la muzee, precum Muzeul Theodor Pallady, ateliere educative și culturale, adaptate în funcție de problemele pe care cei mici le întâmpină în viața lor.

Mai multe detalii
10 Iulie 2019

Povești cu povețe pentru copiii din Sectorul 6

O nouă zi de miercuri, o nouă șansă ca bunicii din Sectorul 6 să citească o poveste copilului tău! Aproximativ 20 de prichindei s-au înscris deja la Atelierul de Povești care se va desfășura la cele două magazine caritabile SocialXChange, în această zi până la orele 12:00.

Mai multe detalii
08 Iulie 2019

Copii defavorizaţi din Sectorul 6 deprind tainele informaticii

În urma parteneriatului încheiat între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Asociaţia Mondială pentru Orfani (AMOR), copii defavorizaţi din comunitate au şansa de a-şi aprofunda cunoştinţele de programare pe calculator.

Mai multe detalii
05 Iulie 2019

Au început înscrierile la cursurile gratuite de educaţie nonformală pentru copiii din Sectorul 6

În primele trei zile ale lunii iulie a acestui an, un număr de 121 de copii au fost înscrişi de către părinţi sau susţinători legali la cursurile gratuite de educaţie nonformală ce se vor desfăşura la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant, din Sectorul 6.

Mai multe detalii
Pg. 4 din 219 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2187

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design