Noutăți (pg. 3)

13 Iulie 2021

Donatorii susțin SocialXchange

Apelul lansat de Magazinul Caritabil SocialXChange în data de 23 iunie nu a rămas fără răspuns. Prin amabilitatea unei donatoare, micul atelier de croitorie din cadrul magazinului își poate extinde activitatea.

Mai multe detalii
12 Iulie 2021

Sector 6: Jurnal de Tabără de cartier

S-au scurs 8 zile de la debutul Taberelor de cartier organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 la Conacul Golescu-Grant, și cei 28 de participanți nu au apucat să se plictisească. În cortul special amenajat sau la umbra copacului secular din curtea conacului, jocurile de echipă au constituit tema zilei de azi.

Mai multe detalii
12 Iulie 2021

Cine donează, primește!

Începând de azi, 12 iulie 2021, ora 15:00, până în data de 19 iulie, ora 18.00, Magazinul lansează o licitație în produse de strictă necesitate pentru cei care doresc să își împodobească locuința, biroul sau spațiul de afacere cu această comodă autentică, din lemn masiv.

Mai multe detalii
10 Iulie 2021

Marea familie Socialxchange se mărește pe zi ce trece, cu tot mai mulți donatori

Azi, 10 iulie 2021, un număr de 6 oameni inimoși au ales sa nu arunce produsele de care nu mai au nevoie, pentru a susține persoanele defavorizate și a contribui la protejarea mediului înconjurător.

Mai multe detalii
09 Iulie 2021

Sector 6: Jurnal de Tabără de cartier

În cea de-a patra zi a Taberelor de cartier organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, arta ca mijloc de exprimare și descoperire a personalității a fost invitată de onoare la Palat.

Mai multe detalii
08 Iulie 2021

Precizări privind Campania de testare gratuită Babeș Papanicolau din sectorul 6

Mulțumim celor 350 de doamne care au răspuns apelului la prevenție lansat de Institutul Oncologic București și au venit pentru un test gratuit, în beneficiul stării lor de sănătate. De asemenea, le mulțumim pentru înțelegere și le rugăm să ne urmărească în continuare pagina de Facebook sau site-ul www.nectarie6.ro pentru a fi la curent cu toate informațiile.

Mai multe detalii
07 Iulie 2021

Sector 6: Jurnal de Tabără de cartier

Ziua 3 / Azi, la Taberele de cartier am învățat că mișcarea este importantă pentru sănătate și că noi, copiii, avem nevoie de sport și joacă în are liber pentru a crește mari și frumoși

Mai multe detalii
06 Iulie 2021

Solidar Social va fi, timp de o lună și jumătate, la Conacul Golescu Grant

Am fost alături de cadrele medicale din spitale covid bucureștene, atunci când pandemia ne punea la grea încercare. Nu i-am uitat pe bătrânii singuri, nici familiile cu mulți copii. Am sprijinit campaniile de informare privind serviciile medicale accesibile categoriilor defavorizate din zona Giulești Sârbi. Ne bucurăm să putem fi alături de copiii din centrele de zi, pentru care apetitul pentru cunoaștere e mereu stimulat de educatori dedicați.

Mai multe detalii
06 Iulie 2021

Sector 6: Jurnal de Tabără de cartier

Ziua 2 / O filă din jurnalul copiilor de vârstă școlară din Sectorul 6, care au primit șansa unei aventuri de vacanță în mijlocul orașului, oferită de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector

Mai multe detalii
05 Iulie 2021

Tabere de cartier – soare și voie bună la Conac

Cine s-a înscris la Taberele de cartier, organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, nu are nimic de regretat.

Mai multe detalii
Pg. 3 din 253 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2529

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001