Noutăți (pg. 3)

15 Mai 2019

Nimic nu se aruncă! Totul se transformă!

Știați că 10% dintre produsele alimentare cu care ne umplem coșul de cumpărături ajung la gunoi? Mai mult, v-ați gândit vreodată că în țara noastră risipa alimentară se ridică la 6.000 de tone pe zi? Iar cea mai alarmantă statistică vine atunci când vorbim despre locul în care se produce risipa: doar 7% în retail și aproape 50% în gospodării!

Mai multe detalii
14 Mai 2019

Cabinet medical de Pediatrie, deschis la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” din Sectorul 6

În cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, a fost deschis recent un nou cabinet medical, cu specializarea Pediatrie.

Mai multe detalii
13 Mai 2019

COMUNICARE REZULTATE

COMUNICARE REZULTATE privind procedura de selecţie a partenerilor pentru apelul de proiecte „Educaţie incluzivă pentru copii şi tineri în situaţii de risc", apel lansat în data de 12.12.2018, de Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) programul "Dezvoltare locală, reducerea sărăciei şi creşterea incluziunii romilor".

Mai multe detalii
10 Mai 2019

Dăm startul “Săptămânii Voluntariatului” în Sectorul 6

Ți-ai imaginat vreodată cum lingurile de unică folosință pot lua forma unor lumânări pline de culoare? Sau cum haina ta de blug din facultate, pe care nu o mai îmbraci, se poate transforma într-o geantă chic? Și te-ai gândit că becurile care s-au stricat, în loc să ajungă la gunoi, ar putea să îți înfrumusețeze casa, ca obiect de decor?

Mai multe detalii
09 Mai 2019

Copiii din Sectorul 6 dansează de Ziua Europei

Muzică şi mult, mult dans – aşa au ales beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 să celebreze Ziua de 9 Mai, dedicată Europei.

Mai multe detalii
08 Mai 2019

Sectorul 6 – un model de practică în domeniul voluntariatului, la nivel național

În cadrul conferinței „Voluntariat în Instituțiile Publice”, organizată de asociația Pro Vobis, a fost apreciată implicarea și susținerea pe care Primăria 6 le-a acordat în domeniul voluntariatului.

Mai multe detalii
25 Aprilie 2019

În Sectorul 6, copiii învață despre caritate și reciclare

S-au jucat, au dansat, au cântat, au făcut donații și, cel mai importat, au reciclat! Este povestea a peste 30 de copii din Sectorul 6 care au participat astăzi, 25 aprilie 2019, la evenimentul “Reciclăm azi, ne bucurăm mâine”, dedicat Sărbătorilor Pascale. Prichindei din cadrul unui afterschool privat au oferit cadouri pentru copiii beneficiarilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
25 Aprilie 2019

Studenţii francezi învaţă asistenţă socială în Sectorul 6

Începând de duminică, timp de o lună, tinerii francezi vor avea ocazia să se familiarizeze cu sistemul de asistenţă socială din România, îşi vor însuşi principii şi vor aplica tehnici concrete de intervenţie în lucrul cu beneficiarii de servicii sociale.

Mai multe detalii
25 Aprilie 2019

Copiii din cadrul PIED învaţă şi se distrează în vacanţa de primăvară

Clopoţelul a anunţat începutul vacanţei de primăvară, dar Primăria Sectorului 6 continuă să acorde elevilor servicii socio-educative, prin intermediul Programului Integrat de Educaţie pentru Diversitate (PIED).

Mai multe detalii
24 Aprilie 2019

Copiii din Sectorul 6 “au încondeiat ouă” folosind tehnica digitală

Cu sprijinul Primăriei Sectorul 6, copiii care frecventează săptămânal cursul de informatică desfășurat la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul “Golescu Grant” au avut parte de o surpriză. Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, profesorul lor a organizat o oră de curs inedită, adaptată acestei perioade.

Mai multe detalii
Pg. 3 din 214 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2139

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design