Noutăți (pg. 2)

19 Iulie 2021

Un nou sport olimpic este promovat în Sectorul 6

Baschetul 3x3, care își face debutul ca disciplină sportivă la Jocurile Olimpice din acest an, a poposit și în Sectorul 6. Prin parteneriatul dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Asociația Clubul Sportiv Sport Promotion, copiii din sistemul de protecție socială vor face cunoștință cu acest nou sport care implică viteză, rezistență și spirit de echipă.

Mai multe detalii
19 Iulie 2021

O competiție șahistă de vacanță

Între 8 și 16 ani, la vârsta când gândirea logică și intuiția se formează, un număr de 20 de copii din Sectorul 6 sunt invitați la o competiție șahistă în sistem rapid, la Conac. În data de 20 iulie 2021, începând cu orele 10.00, tabelele colorate în alb și negru vor fi pregătite în sala special amenajată pentru a-i primi pe participanți.

Mai multe detalii
16 Iulie 2021

Sector 6: Jurnal de Tabără de cartier Ziua 12

28 de copii și tineri, 15 voluntari, 3 animatori, 12 zile de neuitat – iată bilanțul în cifre a primei serii a ”Taberelor de cartier” organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 la Conacul Golescu Grant – locul al cărui nume trimite la istorie, vacanță, educație prin joc și voie bună.

Mai multe detalii
16 Iulie 2021

Centrul de Zi Floare de Colț aduce metoda educativă Montessori mai aproape de oameni

La centrul unde învață de mici să se descurce singuri, copiii s-au pregătit de bălăceală. Soarele și joaca au fost prietenii lor cei mai buni, piscinuțele s-au dovedit neîncăpătoare, educatorii au aplaudat de pe margine.

Mai multe detalii
15 Iulie 2021

Beneficiarii Magazinului caritabil SocialXChange au șansa de a învăța o nouă meserie - croitoria

La SocialXChange, Magazinul caritabil din Sectorul 6, beneficiarii au de acum șansa de a învăța o nouă meserie. Tot mai dotat cu materiale și aparatură, micul atelier de croitorie le oferă persoanelor care prestează activități de muncă în folosul comunității informații și elemente practice de mânuire a mașinii de cusut.

Mai multe detalii
15 Iulie 2021

Filme și fapte bune în Sectorul 6

Pentru toți cinefilii, Primăria Sectorului 6 organizează un maraton de vizionare filme în Parcul Drumul Taberei. ”Cinema sub stele”, așa cum se numește evenimentul, va oferi seară de seară, în perioada 16-21 iulie, producții românești și internaționale de calitate, ce pot fi urmărite gratuit.

Mai multe detalii
15 Iulie 2021

Sector 6: Jurnal de Tabără de cartier

Penultima zi a taberelor de cartier organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 le-a dat copiilor participanți ocazia de a cunoaște îndeaproape și de a relaționa cu persoane supuse pe nedrept riscului de excluziune socială. O joacă cu mesaj serios, din care au aflat că avem prea ușor tendința de a pune etichete și de a-i exclude pe cei ”altfel” decât noi.

Mai multe detalii
15 Iulie 2021

Simte-te bine în propria piele! Campanie de conștientizare a efectelor razelor soarelui asupra corpului nostru

Vara este despre căldură, concedii și soare, dar specialiștii ne avertizează că în acest an, mai mult decât până acum, izolarea, cauzată de pandemie, ne-a sensibilizat pielea la radiațiile UV. Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” oferă consultații și proceduri precum electrocauterizare și fototerapie, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau cu plată, în cartierul Militari.

Mai multe detalii
14 Iulie 2021

Sector 6: Jurnal de Tabără de cartier

Taberele de cartier organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au intrat în cea de-a zecea zi, una plină de surprize și învățăminte. La sfârșitul aventurii, cei 28 de participanți vor avea ce povesti.

Mai multe detalii
14 Iulie 2021

Team-up – un proiect care te ajută să devii asistent maternal profesionist

Locuiești în Sectorul 6 și vrei să îmbrățișezi meseria de asistent maternal profesionist? Proiectul Team-up, derulat de Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, îți vine în ajutor.

Mai multe detalii
Pg. 2 din 253 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2529

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001