Noutăți (pg. 2)

16 Iulie 2019

Măsuri de prim-ajutor pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6

Ieri, 15 iulie 2019, persoanele vârstnice prezente la Clubul Seniorilor” Marin Preda” situat în Bulevardul Uverturii nr 89, au primit cu bucurie vizita celor de la Crucea Roșie Sector 6, Institutul Român pentru Drepturile Omului (IRDO) și Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”.

Mai multe detalii
15 Iulie 2019

Ateliere de povești și întâlniri cu medici pentru copiii din Sectorul 6

O nouă săptămână vine cu o altă șansă ca bunicii din comunitate să le citească basme și poezii copiilor tăi. Așa cum deja te-am obișnuit, în fiecare zi de miercuri, între orele 10.00 – 12.00, cele două sedii ale magazinelor SocialXchange

Mai multe detalii
12 Iulie 2019

Utopica, un proiect inedit din Sectorul 6

Denumit „Utopica”, proiectul a constat într-o săptămână dedicată copiilor proveniți din medii defavozitate din Sectorul 6, în care fiecare zi a fost prilej de joacă, vizite la muzee, precum Muzeul Theodor Pallady, ateliere educative și culturale, adaptate în funcție de problemele pe care cei mici le întâmpină în viața lor.

Mai multe detalii
10 Iulie 2019

Povești cu povețe pentru copiii din Sectorul 6

O nouă zi de miercuri, o nouă șansă ca bunicii din Sectorul 6 să citească o poveste copilului tău! Aproximativ 20 de prichindei s-au înscris deja la Atelierul de Povești care se va desfășura la cele două magazine caritabile SocialXChange, în această zi până la orele 12:00.

Mai multe detalii
08 Iulie 2019

Copii defavorizaţi din Sectorul 6 deprind tainele informaticii

În urma parteneriatului încheiat între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Asociaţia Mondială pentru Orfani (AMOR), copii defavorizaţi din comunitate au şansa de a-şi aprofunda cunoştinţele de programare pe calculator.

Mai multe detalii
05 Iulie 2019

Au început înscrierile la cursurile gratuite de educaţie nonformală pentru copiii din Sectorul 6

În primele trei zile ale lunii iulie a acestui an, un număr de 121 de copii au fost înscrişi de către părinţi sau susţinători legali la cursurile gratuite de educaţie nonformală ce se vor desfăşura la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant, din Sectorul 6.

Mai multe detalii
03 Iulie 2019

„Atelierul de poveşti” – o invitaţie pentru toţi copiii din Sectorul 6

„Atelierul de poveşti”, aşa cum se numeşte programul, îi aşteaptă pe copii la cele două sedii ale Magazinului, din Cartierele Crângaşi şi Drumul Taberei, pentru a participa la şedinţe de lectură cu rol educativ şi de petrecere a timpului liber.

Mai multe detalii
02 Iulie 2019

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” din Sectorul 6 este pregătit să îi sprijine pe cetățenii afectați de caniculă

În perioada cu temperaturi caniculare, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” își demonstrează încă o dată valențele socio-medicale. Dotat cu aparatură de specialitate și personal medical profesionist, centrul este pregătit să-i primească și să-i ajute pe cetățenii afectați de caniculă.

Mai multe detalii
01 Iulie 2019

Măsuri pentru combaterea efectelor caniculei

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 informează cetățenii care sunt măsurile pe care le pot lua pentru a se proteja de efectele nedorite ale temperaturilor ridicate

Mai multe detalii
29 Iunie 2019

O şansă la instruire şi integrare socială pentru copiii cu dizabilităţi din Sectorul 6

În epoca informatizării şi a interentului, deţinerea unui calculator nu mai este un lux, ci o necesitate, iar competenţele profesionale şi chiar statutul social al unei persoane sunt frecvent evaluate din perspectiva cunoştinţelor informatice pe care aceasta le deţine.

Mai multe detalii
Pg. 2 din 217 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2163

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2019 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design