Noutăți (pg. 2)

09 Decembrie 2020

021.9970 – telefonul la care pot cere asistență vârstnicii din Sectorul 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 reamintește cetățenilor din comunitate, în special persoanelor vârstnice singure sau nedeplasabile, că pot solicita în continuare ajutor pentru facilitarea cumpărăturilor de alimente sau de medicamente la numărul de telefon 021.9970, de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Mai multe detalii
08 Decembrie 2020

Deprinderi de comunicare pentru mămicile vulnerabile, cu ajutorul psihologilor și asistenților sociali ai DGASPC Sector 6

Cât de bine te cunoști? Îți este greu să te accepți așa cum ești, atât în relație cu tine, cât și în relație cu ceilalți? Te simți ascultată și reușești să asculți, la rândul tău? Sunt doar câteva dintre întrebările care au deschis porțile unei noi lumi pentru 10 mame vulnerabile din Sectorul 6 – cea a dezvoltării personale și a cunoașterii de sine.

Mai multe detalii
04 Decembrie 2020

Premiul Special pentru DGASPC Sector 6 la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

La patru ani distanță de primul premiul câștigat în cadrul Galei Premiilor pentru un Mediu Curat, Asociația ECOTIC răsplătește din nou eforturile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și premiază modul în care, de la inaugurare și până în prezent, a dezvoltat magazinele caritabile SocialXChange

Mai multe detalii
04 Decembrie 2020

Sprijin și speranță pentru cazurile sociale aflate în izolare pe raza Sectorului 6

În ultima săptămână, peste 100 de persoane aflate în izolare au cerut ajutorul specialiștilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, pentru a reuși să depășească mai ușor perioada de izolare la domiciliu.

Mai multe detalii
03 Decembrie 2020

Socializare, jocuri și culoare în online, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

De la începutul pandemiei, asistenții sociali au făcut toate eforturile pentru a veni în sprijinul adulților și al copiilor cu dizabilități din Sectorul 6, folosind mijloacele pe care le-au avut la dispoziție încă din perioada de urgență, atunci când au reușit să rămână aproape de beneficiari, în ciuda distanței fizice.

Mai multe detalii
29 Noiembrie 2020

Oamenii sunt grija noastră!

Pentru toți cei cu adevărat atenți la fenomenul social, anul acesta a demolat stereotipul conform căruia serviciile sociale sunt destinate celor, generic și nepotrivit, denumiți drept asistați social.

Mai multe detalii
28 Noiembrie 2020

În sectorul 6, copiii marchează sărbătorile prin ateliere de creație indoor și outdoor

În ciuda pandemiei și a restricțiilor cu care această perioadă vine la pachet, la Centrul de Plasament “Acasă”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, zilele de sărbătoare din această mini-vacanță nu vor trece fără voie bună, dovedind că, de multe ori, avem nevoie doar de puțină creativitate și implicare pentru a ne simți bine în orice condiții.

Mai multe detalii
26 Noiembrie 2020

Povestea oamenilor fără adăpost în vremuri de pandemie

Adăposturi de noapte igienizate și reamenajate, testări periodice, stocuri de haine de iarnă, plus măști medicinale și sticluțe cu dezinfectant oferite gratuit. Sunt doar câteva dintre măsurile luate de la începutul pandemiei de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus în rândul oamenilor străzii.

Mai multe detalii
25 Noiembrie 2020

Cetățenii sectorului 6 pot depune în continuare cereri pentru ajutorul de încălzire

În ultima lună, 80 de cetățeni au depus cereri pentru ajutorul de încălzire a locuinței la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
24 Noiembrie 2020

Tichetele sociale pentru mese calde, distribuite de echipele DGASPC Sector 6

În ultimele zile, echipele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au fost pe teren și au distribuit peste 220 de tichete sociale pentru masă caldă la domiciliul persoanelor îndreptățite să le primească, conform OUG 115/2020, cu modificările stabilite ulterior prin OUG nr. 174/2020.

Mai multe detalii
Pg. 2 din 241 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 2401

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001