Implică-te! Adoptă un proiect! (pg. 4)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 Bucuresti organizeaza în data de 10 aprilie 2014, începând cu orele 09.30, o conferința de lansare a proiectului Implica-te! Adoptă un proiect!”,” destinat implicării tuturor factorilor de la nivel local în rezolvarea problemelor sociale ale comunității.

Găzduită de ”Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Palatul Golescu Grant”, din Aleea Țibleș nr. 64, conferința va avea ca temă rolului jucat de institutiile publice, organizatiile non-guvernamentale si companiile private in viața socială a sectorului 6.

La eveniment vor participa atat specialiști ai institutiilor publice, cat si din cadrul companiilor  private si organizațiilor nonguvernamentale, prilej cu care participanții vor avea ocazia să se cunoască, să să familiarizeze cu problematica socială a comunității sectorului 6 și să decidă maniera în care se pot  implica în rezolvarea problemelor sociale. 

Conferința va fi urmată de un targ în cadrul căruia Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6  si ONG-urile isi vor prezenta proiectele pe care le au in desfasurare, iar companiile vor avea ocazia de a se implica în susținerea lor.

In cadrul targul de proiecte “Implica-te! Adopta un proiect!” vor fi prezentate, in mod interactiv,  peste 30 de proiecte sociale care au nevoie de sustinerea comunitatii.

Implică-te! Completează formularul din josul paginii pentru a te înscrie!

27 Martie 2014

Şcoala de voluntari

“Școala de Voluntari” își propune să fie un proiect de educație non-formală unde voluntarii pot experimenta spiritul civic și își pot folosi ideile și energia în beneficiul comunității.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Şcoala Părinţilor

Proiectul Şcoala părinţilor îşi propune prin întâlnirile destinate părinţilor şi prin atelierele de lucru, reducerea semnificativă a situaţiilor de impas parental şi a dificultăţilor aferente în cadrul relaţiei părinte - copil, atât în situaţiile copiilor cu deviaţe comportamentale cât şi pentru situaţii obisnuite de viaţă, care apar pe parcursul copilăriei.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Seniorii în grădină

Este un program destinat pentru seniorii din comunitate care le permite menținerea capacităților fizice și intelectuale și stimulează participarea lor la viața socială.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Sprijin pentru seniorii sectorului 6

Este un program social care vine în sprijinul persoanelor vârstnice aflate în dificultate din Sectorul 6, care constă în acordarea serviciului social "pachet cu alimente"/lunar.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Tabere de dezvoltare personală

Taberele de cartier se adresează comunității și de aceea, numărul de copii participanți în fiecare an a fost 120, iar voluntarii implicați, 30.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Teatru la vârsta a treia

Clubul de Teatru din cadrul Clubului Seniorilor s-a fondat pe baza ideei că experienţa teatrală poate avea un rol terapeutic în rândul vârstnicilor. În Clubul de Teatru bătrânii îşi aleg piesele de teatru pe care vor să le joace.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Terapie cu animale pentru varstnici

Acest program vine în sprijinul persoanelor de vârsta a treia, prin creşterea confortului psihic, prin implicarea în activităţi ce au caracter recreativ şi socio-cultural, precum şi prin dezvoltarea unei atitudini de întrajutorare între semeni.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Tu alegi! Spune NU violenţei în şcoala!

De 7 ani, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6, s-a implicat in combaterea violentei din licee. Este o provocare a adolescentilor de a-si expune punctele de vedere, de a lua decizii, de a se gandi la evenimente din viata lor dintr-o noua perspectiva, chiar daca doar in cadrul unor exercitii in cadrul colectivului de elevi.

Mai multe detalii
Pg. 4 din 4 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 38

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Chestionar privind evaluarea nevoilor sociale în sectorul 6

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001