Implică-te! Adoptă un proiect! (pg. 3)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 Bucuresti organizeaza în data de 10 aprilie 2014, începând cu orele 09.30, o conferința de lansare a proiectului Implica-te! Adoptă un proiect!”,” destinat implicării tuturor factorilor de la nivel local în rezolvarea problemelor sociale ale comunității.

Găzduită de ”Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Palatul Golescu Grant”, din Aleea Țibleș nr. 64, conferința va avea ca temă rolului jucat de institutiile publice, organizatiile non-guvernamentale si companiile private in viața socială a sectorului 6.

La eveniment vor participa atat specialiști ai institutiilor publice, cat si din cadrul companiilor  private si organizațiilor nonguvernamentale, prilej cu care participanții vor avea ocazia să se cunoască, să să familiarizeze cu problematica socială a comunității sectorului 6 și să decidă maniera în care se pot  implica în rezolvarea problemelor sociale. 

Conferința va fi urmată de un targ în cadrul căruia Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6  si ONG-urile isi vor prezenta proiectele pe care le au in desfasurare, iar companiile vor avea ocazia de a se implica în susținerea lor.

In cadrul targul de proiecte “Implica-te! Adopta un proiect!” vor fi prezentate, in mod interactiv,  peste 30 de proiecte sociale care au nevoie de sustinerea comunitatii.

Implică-te! Completează formularul din josul paginii pentru a te înscrie!

28 Martie 2014

Asociaţia ”Semn de Viaţă”

Asociaţia “Semn de Viaţă” este persoană juridică de drept privat, de sine stătătoare, benevolă, nepolitică, neguvernamentală, filantropică, non-profit, garantată de lege. Personalitatea juridică s-a dobândit în temeiul legii O.G. 26/2000, actualmente legea 246/2005 şi a Decretului nr. 31/1954.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Mesajul a fost transmis!

Felicitari! Ati facut primul pas spre a adopta un proiect si a va ajuta comunitatea!

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Atelierul bunicilor

Activităţile şi obiectivele proiectului vor contribui la atingerea priorităţilor Uniunii Europene prin creşterea responsabilităţii sociale, prin conştientizarea participării active la viaţa şi prin promovarea egalităţii de şanse.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Centrul de consiliere și asistență specializată pentru copii cu autism

Beneficiarii sunt copii cu tulburare de spectru autist ce prezintă documente ce atestă dignosticul de autism sau de tulburări asociate. Admiterea ca beneficiari ai Centrului se realizează la solicitarea părinților/reprezentanților legali care se adresează direct centrului sau sunt referiți de către Serviciul de Evaluare Complexă.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Complexul de servicii de recuperare pentru copii cu dizabilităţi

Complexul a fost înfiinţat ca urmare a identificării necesităţii de a oferi celor aproximativ 900 de copii cu dizabilităţi din sector un pachet de servicii integrate, într-o singură locaţie.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Creăm sentimente și povești

Proiectul „Creăm sentimente și povești” ne duce în lumea în care imaginea iți spune o o poveste iar sufletul o ascultă. Este mai mult decât un proiect de fotografie, este un proiect de dezvoltare personală, terapie prin artă dar și fotografia ca punte de comunicare în descoperirea pasiunilor comune.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Documentar despre viata oamenilor de lângă noi

Proiectul este un mini serial documentar cu şi despre Centrul de Zi - Clubul Seniorilor. Despre oamenii care vin în acest centru şi activităţiile lor.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

La teatrale cu matale!

Festivalul se adresează comunităţii sectorului 6 şi anume şcolilor, liceelor şi centrelor care au o trupă de teatru şi care vor sa particpe la concursul din festival.

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Liga tinerilor sportivi - fotbal

Acum mulți ani, am pornit la drum cu speranța că vom descoperi secretul comunicării cu copiii speciali aflați în situații speciale. Fotbalul nu numai că ne-a ajutat pe acest plan, dar, prin practicarea lui, copiii și tinerii au găsit modalități de relaționare, de integrare într-un grup care mai tarziu s-a dezvoltat și a devenit o echipă!

Mai multe detalii
27 Martie 2014

Lumea celor 64 de pătrate

Lumea celor 64 de pătrate este nu numai fascinantă pe oricare latură ar fi privită, ci și terenul de șlefuire a unor jucători de performanță și de dezvoltare a unor adulți cu potențial de leader.

Mai multe detalii
Pg. 3 din 4 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 38

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Chestionar privind evaluarea nevoilor sociale în sectorul 6

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001