Implică-te! Adoptă un proiect! (pg. 2)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 Bucuresti organizeaza în data de 10 aprilie 2014, începând cu orele 09.30, o conferința de lansare a proiectului Implica-te! Adoptă un proiect!”,” destinat implicării tuturor factorilor de la nivel local în rezolvarea problemelor sociale ale comunității.

Găzduită de ”Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Palatul Golescu Grant”, din Aleea Țibleș nr. 64, conferința va avea ca temă rolului jucat de institutiile publice, organizatiile non-guvernamentale si companiile private in viața socială a sectorului 6.

La eveniment vor participa atat specialiști ai institutiilor publice, cat si din cadrul companiilor  private si organizațiilor nonguvernamentale, prilej cu care participanții vor avea ocazia să se cunoască, să să familiarizeze cu problematica socială a comunității sectorului 6 și să decidă maniera în care se pot  implica în rezolvarea problemelor sociale. 

Conferința va fi urmată de un targ în cadrul căruia Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6  si ONG-urile isi vor prezenta proiectele pe care le au in desfasurare, iar companiile vor avea ocazia de a se implica în susținerea lor.

In cadrul targul de proiecte “Implica-te! Adopta un proiect!” vor fi prezentate, in mod interactiv,  peste 30 de proiecte sociale care au nevoie de sustinerea comunitatii.

Implică-te! Completează formularul din josul paginii pentru a te înscrie!

28 Martie 2014

Asociaţia Fraţilor Marişti ai Şcolilor din România

Principalul obiectiv este “ educaţia creştină a copiilor şi a tinerilor, în special a celor defavorizaţi şi marginalizaţi, putând fi astfel ajutaţi copiii şi tinerii săraci sau care se află în suferinţă (copii ai străzi, orfani, copii din orfelinate, bolnavi, copii rromi şi copii refugiaţi).

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Asociația Ramura Centru de Excelență

A fost înființată în anul 2011 ca inițiativă a câtorva profesioniști în domeniul social pentru a dezvolta o serie de programe de sprijin pentru persoane defavorizate sau aflate în nevoi: copii,tineri, vârstnici.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Asociaţia “Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual”- FOCUS

Asociaţia “Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual”- FOCUS s-a constituit în ianuarie 2007 ca persoană juridică româna de drept privat, non-guvernamentală, non-profit, având ca scop principal iniţierea de demersuri în vederea prevenirii şi soluţionării cazurilor referitoare la copiii dispăruţi, răpiţi sau traficaţi în vederea exploatării sexuale.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Fundatia Chance for Life

Fundatia Chance for Life este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Fundatia Estuar

Fundatia Estuar a fost fondata in septembrie 1993 de catre Asociatia Penumbra din Scotia si Liga Romana de Sanatate Mintala si este prima organizatie din Romania care a creat pentru adultii cu probleme de sanatate mintala o retea de servicii de ingrijiri comunitare de zi si locative acreditate si recunoscute la nivel local, national si international.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Fundatia Filantropica Metropolis

Obiectivele generale urmarite de FFM in acordarea serviciilor sunt: reinsertia sociala a copiilor aflati in dificultate, dezvoltarea capacitatii de autonomie personala a copiilor, dezinstitutionalizarea si pastrarea relatiei cu familia naturala/largita, cu scopul integrarii/reintegrarii familiale.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Fundaţia Principesa Margareta a României a fost infiintata in 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României cu sprijinul tatălui său, Majestatea Sa Regele Mihai I.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Fundația Copii în Dificultate

Misiunea CID in Romania este acordarea unei noi sanse copiilor defavorizati. CID asigura siguranta, ingrijire medicala, speranta si afectiune copiilor atinsi de maladii incurabile sau aflati in faza terminala, acelora infestati cu HIV/SIDA, copiilor autisti dar si a acelora abandonati.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

Fundaţia Internaţională pentru Copil şi Familie "Dr. Alexandra Zugrǎvescu" (FICF)

Fundaţia Internaţională pentru Copil şi Familie "Dr. Alexandra Zugrǎvescu" (FICF) a fost creată ca organizaţie românească neguvernamentală, non-profit, apolitică, fără apartenenţă religioasă, în anul 1993, la iniţiativa Asociaţiei franceze Médecins du Monde şi a unui grup de specialişti din domeniul protecţiei copilului.

Mai multe detalii
28 Martie 2014

CRFPS Pro Vocație

CRFPS Pro Vocație este o organizație neguvernamentală înființată în 2002, având drept obiect principal de activitate furnizarea de formare în domeniul social, autorizată de către Autoritatea Națională a Calificărilor. Din 2003 este și Centru de evaluare a competentelor profesionale.

Mai multe detalii
Pg. 2 din 4 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 38

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

 Chestionar privind evaluarea nevoilor sociale în sectorul 6

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

Telefonul Vârstnicului – o linie telefonică gratuită și confidențială

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2023 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001