COVID-19 (pg. 5)

Important

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Infografice

Măsuri împotriva răspândirii virusului COVID-19

21 Ianuarie 2021

Apel către toți cetățenii programați să se vaccineze la Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor "Mihai Eminescu"

Facem un apel către toți cetățenii programați să se vaccineze la Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor Mihai Eminescu să țină cont de intervalul orar în care s-au programat și să NU vină mai devreme la centru.

Mai multe detalii
20 Ianuarie 2021

Prima zi de vaccinare la Centrul de Vaccinare Sector 6 - Clubul Seniorilor "Mihai Eminescu"

345 de persoane s-au vaccinat astăzi și au făcut primul pas către normalitatea pe care o așteptăm cu toții.

Mai multe detalii
20 Ianuarie 2021

Start la vaccinări la Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor “Mihai Eminescu”

În mai puțin de două ore de la sosirea vaccinului la Centrul de Vaccinare Sector 6 – Clubul Seniorilor “Sector 6”, peste 100 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Mai multe detalii
15 Ianuarie 2021

ANUNȚ IMPORTANT / În atenția persoanelor vârstnice peste 65 de ani, cu domiciliul pe raza sectorului 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 informează vârstnicii de peste 65 de ani, fără boli cronice, că pot suna, de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00, la 021.9970 pentru a primi sprijinul în vederea programării pentru vaccinarea împotriva virusului Covid-19.

Mai multe detalii
22 Decembrie 2020

De sărbători, donează și ajută echipa Solidar Social să ofere mese calde !

Cu gândul la solidaritate față de cadrele medicale aflate în primă linie a luptei împotriva Covid-19, dar și față de bătrânii și familiile vulnerabile din comunitate, acum 9 luni și 22 zile a luat naștere “Solidar Social”, un proiect de succes și un parteneriat important dintre o asociație umanitară și o instituție publică.

Mai multe detalii
20 Decembrie 2020

Ghid de bune practici pentru gestionarea situațiilor de criză în pandemie

Un număr de trei programe ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 se regăsesc în cel mai recent material elaborat și publicat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu scopul promovării unor inițiative de succes în domeniul administrației publice.

Mai multe detalii
09 Decembrie 2020

021.9970 – telefonul la care pot cere asistență vârstnicii din Sectorul 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 reamintește cetățenilor din comunitate, în special persoanelor vârstnice singure sau nedeplasabile, că pot solicita în continuare ajutor pentru facilitarea cumpărăturilor de alimente sau de medicamente la numărul de telefon 021.9970, de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Mai multe detalii
04 Decembrie 2020

Sprijin și speranță pentru cazurile sociale aflate în izolare pe raza Sectorului 6

În ultima săptămână, peste 100 de persoane aflate în izolare au cerut ajutorul specialiștilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, pentru a reuși să depășească mai ușor perioada de izolare la domiciliu.

Mai multe detalii
29 Noiembrie 2020

Oamenii sunt grija noastră!

Pentru toți cei cu adevărat atenți la fenomenul social, anul acesta a demolat stereotipul conform căruia serviciile sociale sunt destinate celor, generic și nepotrivit, denumiți drept asistați social.

Mai multe detalii
26 Noiembrie 2020

Povestea oamenilor fără adăpost în vremuri de pandemie

Adăposturi de noapte igienizate și reamenajate, testări periodice, stocuri de haine de iarnă, plus măști medicinale și sticluțe cu dezinfectant oferite gratuit. Sunt doar câteva dintre măsurile luate de la începutul pandemiei de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus în rândul oamenilor străzii.

Mai multe detalii
23 Noiembrie 2020

Izolat în sectorul 6? Nu ești singur! Specialiștii DGASPC Sector 6 sunt aici pentru tine!

În weekendul care tocmai s-a încheiat, peste 300 de persoane aflate în izolare pe raza sectorului 6 au fost monitorizate și consiliate de specialiști, psihologi și asistenți sociali ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe detalii
05 Noiembrie 2020

#SolidarSocial revine în spitalele din București

În luna noiembrie, Solidar Social revine în spitale pentru a sprijini medicii din prima linie, 400 porții de mâncare caldă fiind livrate zilnic la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, începând cu această săptămână.

Mai multe detalii
Pg. 5 din 9 | Art./pg.: 12 | Nr. art.: 107

© 2022 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001