COVID-19 (pg. 4)

Important

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 din sectorul 6.

 021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

 În atenția cetățenilor Sectorului 6

Infografice

Măsuri împotriva răspândirii virusului COVID-19

25 Octombrie 2020

Activitatea la Creșa Harap Alb din sectorul 6 se supendă pentru 14 zile

Începând de mâine, 26 octombrie 2020, activitatea cu copiii în cadrul Creșei HARAP ALB din sectorul 6 se suspendă pentru o perioadă de 14 zile, în conformitate cu Hotărârea nr. 14/2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 6.

Mai multe detalii
16 Octombrie 2020

”Solidar Social” celebrează World Food Day

Tema anului 2020 este "Grow, Nourish, Sustain. Together" - "Creștem, Hrănim, Susținem. Împreună". Nimic nu putea fi mai potrivit valorilor care au stat la baza parteneriatului intre DGASPC Sector 6 și Asociația Adi Hadean, atunci când, acum șapte luni și jumătate, au demarat proiectul Solidar Social.

Mai multe detalii
14 Octombrie 2020

Informații privind acordarea tichetelor sociale pentru sprijin educațional în Sectorul 6

DGASPC Sector 6 informează familiile din Sectorul 6 ai căror copii frecventează învățământul preșcolar, primar și gimnazial, că pot beneficia de tichete sociale pentru sprijin educational

Mai multe detalii
29 Septembrie 2020

29 septembrie - Ziua Internațională de conștientizare a pierderilor și deșeurilor alimentare în Sectorul 6

Un număr de 182 de zile s-au scurs de la debutul Proiectului ”Solidar Social” pe raza Sectorului 6, timp în care peste 100 de tone de alimente au fost salvate de la degradare și distrugere pentru a fi dăruite oamenilor care aveau nevoie de ajutor.

Mai multe detalii
11 Septembrie 2020

100.000 de porții de hrană caldă – Solidar Social și ingredientele unei rețete de succes

Început în luna aprilie a acestui an, cu scopul de a oferi o masă caldă atât personalului medical din București, care luptă cu noul coronavirus, cât și categoriilor sociale vulnerabile din Sectorul 6, Proiectul Solidar Social a ajuns la un moment de bilanț, dovedind că este o frumoasă poveste adevărată.

Mai multe detalii
30 Iulie 2020

Teste de COVID-19 decontate pentru persoanele vulnerabile din Sectorul 6

Acesta este ajutorul pe care îl oferă Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, familiilor vulnerabile sau persoanelor singure care au nevoie de acest test pentru a putea beneficia de proceduri medicale: internare, operații chirurgicale sau alte analize medicale.

Mai multe detalii
22 Iunie 2020

Sprijin pentru mii de persoane aflate în autoizolare, în Sectorul 6

De la începutul pandemiei și până în prezent, Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 6, a sprijinit peste 2.500 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

Mai multe detalii
03 Iunie 2020

021.9970: Instrument de informare și consultanță pentru cetățenii Sectorului 6

Din luna martie și până în prezent, peste 2.300 de persoane din Sectorul 6 au apelat numărul 021.9970 și au primit ajutorul sau informațiile de care aveau nevoie.

Mai multe detalii
18 Mai 2020

Online-ul rămâne principalul instrument de comunicare pentru cetățenii Sectorului 6

În cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Online-ul rămâne principalul instrument de comunicare pentru cetățenii Sectorului 6

Mai multe detalii
15 Mai 2020

În Sectorul 6 continuăm măsurile prevenire și protecție împotriva răspândirii infecției cu SARS-COV-2

Primăria Sectorului 6 reamintește cetățenilor că în această perioadă se pot adresa în continuare Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pentru a primi consultanță telefonică referitoare la serviciile sociale de care au nevoie.

Mai multe detalii
08 Mai 2020

Pachete cu alimente și produse igienico-sanitare pentru copiii din Sectorul 6

În această perioadă, Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, oferă atât suport material constând în pachete cu alimente și produse igienico-sanitare, cât și susținere psihologică famiilor care au grijă de copii aflați în plasament și familiilor care au copii cu dizabilități sau cu dificultăți financiare.

Mai multe detalii
30 Aprilie 2020

Continuă consultarea online pentru serviciile sociale din Sectorul 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 amintește cetățenilor că în această perioadă pot primi consultanță telefonică pentru serviciile sociale de care au nevoie.

Mai multe detalii
Pg. 4 din 7 | Art./pg.: 12 | Nr. art.: 83

© 2021 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

DGASPC Sector 6 este certificată ISO 9001