Cetățenii Sectorului 6 pot accesa nouă Puncte de Informare și Asistență

Începând din luna ianuarie 2018, Primăria Sectorului 6 pune la dispoziția membrilor comunității nouă centre prin care va fi mai aproape de cetățeni, denumite Puncte de Informare și Asistență.

Acestea sunt situate în zone intens circulate, în apropierea piețelor și a intersecțiilor mari din cartierele Sectorului 6.

Punctele sunt deschise de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00 și sâmbăta, între orele 10:00 – 14:00 și oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale privind despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.

Cele nouă spații beneficiază de climatizare, tensiometre și dozatoare de apă, oferind inclusiv ceai cald în sezonul rece, dar și scaune și paturi pe care cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni o vreme.

De aici pot fi obținute adresele policlinicilor din sector, serviciile oferite gratuit sau subvenționat de Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, deschis în luna decembrie 2017 prin Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorului 6, datele de contact ale secțiilor de poliție sau ale școlilor și grădinițelor din sector, sediile Direcției de Taxe și Impozite, precum și informații despre serviciile oferite de direcțiile și departamentele administrației publice locale.

“Aceste Puncte de Informare și Asistență vor fi centre de interes pentru locuitorii Sectorului 6, nu doar în timpul avertizărilor de vară sau iarnă. Oamenii simt că Primăria este mai aproape de ei acum, decât era în anii trecuți”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

Ajută și tu! Donează haine groase pentru oamenii fără adăpost!

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design