Florar-decorator – o meserie care poate fi a ta

Un număr de 20 de persoane defavorizate, domiciliate legal în Regiunea București-Ilfov, sunt așteptate să se înscrie la cursul gratuit de calificare profesională în meseria de florar-decorator care va începe în perioada imediat următoare în Sectorul 6.

Nu rata ocazia de a învăța o meserie!

Cursul se adresează persoanelor cu dizabilități sau de etnie romă și este organizat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în cadrul proiectului Europa inclusivă – inițiative regionale sustenabile, aflat în perioada de sustenabilitate, după o finanțare nerambursabilă din fonduri europene.

Cei 20 de beneficiari vor urma o sesiune de pregătire teoretică și una practică, absolvenții urmând să primească diplome de calificare recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Diploma de calificare va fi însoțită de o sumă de bani, cu rol de sprijin până la angajare.

O altă facilitate constă în decontarea costurilor cu transportul pentru cursanți, în cuantum de 50 de lei lunar.

Proiectul “Europa inclusivă – inițiative regionale sustenabile” oferă cursuri gratuite de calificare profesională și orientare pe piața muncii pentru persoane cu dizabilități, de etnie romă și tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul de protecția al statului.

În cadrul proiectului, 130 de persoane din Regiunea București-Ilfov vor fi calificate în meserii de viitor care asigură accesul pe piața muncii și independența financiară a persoanelor din categoriile sociale vulnerabile.

Persoanele care doresc să se înscrie la cursul de florar-decorator sunt rugate să ne contacteze la tel./fax: 021/410 30 20, interior - 326, email:  office@dgaspc6.com. Persoană de contact: Nadia Stroia, mobil: 0726.727.209.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

Ajută și tu! Donează haine groase pentru oamenii fără adăpost!

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design